Nota de premsa

Arriba CaixaBank Madrid Live Experience, un exclusiu cicle de concerts a la capital

Tindrà lloc del 18 al 26 d'octubre al Gran Teatro CaixaBank Príncipe Pío

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank Madrid Live Experience

• Noa, Tomatito, Amaral, Dulce Pontes, Mikel Erentxun, Miguel Ríos & The Black Betty Trío i Pica-Pica (matinal infantil) conformen el cartell d'aquest nou certamen eclèctic i exclusiu.

 

Després d'un any i mig de grans dificultats per a la música en directe i el seu públic, arriba un nou festival a la ciutat amb vocació de convertir-se en tot un referent per a la seva escena: CaixaBank Madrid Live Experience. Del 18 al 26 d'octubre el Gran Teatro CaixaBank Príncipe Pío acollirà set concerts molt especials que permetran al públic gaudir de grans artistes a aquest espai exclusiu de Madrid.

El festival arrenca amb Noa el 18 d'octubre, qui oferirà un concert carregat de clàssics del jazz al costat del seu inseparable guitarrista Gil Dor. Un recital a la mesura del seu últim àlbum, Afterallogy, compost per 12 estàndards del gènere, entre els quals es troben temes tan coneguts com My Funny Valentine, Oh, Lord o Anything GoesDilluns 18 octubre, 21. 30h.

El follet de Tomatito agafa el relleu el 19 d'octubre, presentant Viviré, el seu treball més recent. Amb la memòria del geni immortal sempre present, el guitarrista i compositor d'Almeria ens convida a un viatge per la seva interpretació personal del llegat flamenc de les sis cordes. Dimarts 19 d'octubre, 21. 30h.

El 20 d'octubre actuarà Amaral (Eva i Juan en acústic). El duo saragossà oferirà al CaixaBank Madrid Live Experience la seva versió més acústica i íntima amb un repertori centrat en el seu últim disc Salto al color, encara que no faltaran molts dels clàssics que han portat a l’Eva i en Juan al cim del pop espanyol. Dimecres 20 d'octubre, 21. 30h.

Tradició i avantguarda es donaran la mà en la proposta sonora de Dulce Pontes, que es pujarà a l'escenari del Gran Teatro CaixaBank Príncipe Pío el 21 d'octubre amb el seu Fascinação Tour. En aquest espectacle la portuguesa rendeix homenatge als seus principals referents musicals: Ellis Regina, Amalia Rodrigues i Ennio Morricone. Un tribut al qual ella afegirà la seva personalitat i la seva veu repleta de matisos. Dijous 21 d'octubre, 21. 30h.

El dissabte 23 d'octubre arriba el torn dels més petits de la casa amb un matinal infantil a càrrec de Pica-Pica. El trio musical i teatral està celebrant el seu desè aniversari sobre els escenaris, una dècada en la qual s'han convertit en tot un fenomen entre els nens espanyols i llatinoamericans amb 8 discos i DVDs a la seva esquena i més de 9 milions de subscriptors al seu canal de YouTube. Dissabte 23 d'octubre, 12. 30h.

El 25 d'octubre continua el CaixaBank Madrid Live Experience amb Mikel Erentxun, que tancarà el seu gira en trio després de més de 30 actuacions per tot el país en el que va d'any. En aquesta gira Mikel descobreix temes dels seus últims discos, la reeixida trilogia que inclou Corazones, El hombre sin sombra y El último vuelo del hombre bala, sense deixar de cap costat dels seus majors èxits de la seva llarga carrera sobre els escenaris. Trajectòria que celebra amb la recent edició d’Amigos de guardia acompanyat de grans noms. Dilluns 25 d'octubre, 21. 30h.

Tancarà el festival l'experiència de Miguel Ríos & The Black Betty Trio el 26 d'octubre. El pioner rocker granadí ha tornat amb un nou disc després de dotze anys, Un llarg temps, per a delit de tots els melòmans. Es tracta d'un treball en acústic, per primera vegada en la seva carrera, que recupera a l'essència del rock&roll, combinada amb piano, violí, mandolina i algun deliciós arranjament de corda. Dimarts 26 d'octubre, 21. 30h. 

CaixaBank Madrid Live Experience és una iniciativa impulsada per CaixaBank, que reafirma el seu suport a la música i el seu compromís com a entitat amb els territoris en els quals és present per promoure l'activitat cultural, dinamitzar l'economia i generar un impacte positiu.

El festival aposta per l'eclecticisme per arribar a un públic exigent amb ganes de viure una experiència musical única i irrepetible en un recinte de primer nivell a Europa com l'antiga estació del Nord, avui rebatejada com a Gran Teatro CaixaBank Príncipe Pío: The Music Station. Els seus sostres alts, la seva façana original amb el gran rellotge presidint-la entrada i les seves dues torres transporten a l'experiència del viatger del segle XIX. D'aquesta manera, els espectadors podran gaudir de la millor música en directe a un espai que conserva l'essència de temps passats.

Les entrades per a CaixaBank Madrid Live Experience ja estan a la venda a través de www.madridliveexperience.com. Els clients de CaixaBank, en el marc d'aquest festival, gaudiran d'experiències exclusives vinculades al món de la música, com l'accés a la prevenda en la compra d'entrades, un espai Village per a clients VIP, i continguts exclusius dins de les seves plataformes i xarxes socials.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES