Nota de premsa

Aquest Nadal, prop de 25.000 nens i nenes en situació de vulnerabilitat rebran el seu regal de Reis gràcies a clients i treballadors de CaixaBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
L’arbre dels somnis de CaixaBank.

• CaixaBank i l'Obra Social “la Caixa” han col·locat arbres de Nadal en 1.400 oficines, dels quals pengen les il·lusions de milers de nens i nenes.

• L'Arbre dels Somnis pretén animar a clients i treballadors a participar en aquesta acció solidària i contribuir a conscienciar sobre la pobresa infantil en la nostra societat.

• CaixaBank i l'Obra Social “la Caixa”, seguint la seva tradició centenària d'implicació en els problemes socials, promouen aquesta acció social per a canalitzar la solidaritat de treballadors i clients.

Aquest Nadal, CaixaBank, en col·laboració amb l'Obra Social “la Caixa” a través del seu programa CaixaProinfancia planta de nou l'Arbre dels Somnis en les seves oficines, en la seva seu corporativa, en les seves filials i en altres empreses que participen en aquesta iniciativa. Aquest projecte pretén aconseguir que es compleixin petites il·lusions de prop de 25.000 nens i nenes en risc de pobresa o exclusió social. S'estima que, a Espanya, els menors en aquesta situació aconsegueixen la xifra de 2,2 milions.

Més de 400 entitats socials del país, col·laboradores del programa CaixaProinfancia i involucrades en la tasca de millorar la situació de la infància, s'han ofert per a col·laborar en l'elaboració de les milers de cartes en les quals els nens que tutelen o atenen expressen el seu desig per a aquest nadal.

CaixaBank, a través de la seva Acció Social i en col·laboració amb l'Obra Social “la Caixa”, impulsa al llarg de l'any accions diverses per a tractar de pal·liar necessitats socials urgents, implicant directament els equips de la seva xarxa d'oficines. Promociona el voluntariat amb finalitats socials entre els seus treballadors i clients, i canalitza, per mitjà de la seva xarxa comercial, milers d'ajudes econòmiques de l'Obra Social “la Caixa” a entitats socials locals que necessiten suport per als seus projectes i funcionament.

La pobresa infantil és un problema social enquistat de complexa solució, al qual l'Obra Social “la Caixa” destina importants recursos mitjançant el seu programa CaixaProinfancia, que aspira a trencar el cercle de la pobresa hereditària donant suport a l'educació. Atendre un desig expressat per una nena en una carta als Reis és una manera de contribuir al seu benestar.

A partir del pròxim dilluns, 25 de novembre, en 1.400 oficines de CaixaBank s'alçarà un Arbre dels Somnis, fabricat amb cartó reciclat. En la seva superfície s'adhereixen uns cercles amb forma de bola de Nadal amb el nom de pila i l'edat d'un nen o d'una nena. Qui vulgui materialitzar la il·lusió d'aquest nen, ha de desprendre un d’aquests cercles i demanar a un treballador de l'oficina que li lliuri la carta corresponent; en ella expressarà el seu desig concret: una joguina, alguna peça de roba o un altre objecte. Al posseïdor de la carta li toca buscar-lo, adquirir-lo i portar-lo a l'oficina, dipositant-lo al peu de l'Arbre no més tard del 13 de desembre.

 

NOTÍCIES RELACIONADES