Informació corporativa

Consell d’Administració

María Verónica Fisas Vergés

Consellera

Verónica Fisas, nascuda a Barcelona el 1964, és membre del Consell d'Administració de CaixaBank des del febrer del 2016.

Llicenciada en Dret i amb un màster en Administració d'Empreses, s'incorpora de ben jove a Natura Bissé, on adquireix un coneixement ampli del negoci i de tots els seus departaments.

És consellera delegada del Consell d'Administració de Natura Bissé i directora general del Grup Natura Bissé des de l'any 2007. Des de l'any 2008 també és Patrona de la Fundació Ricardo Fisas Natura Bissé.

L'any 2001, ja com a CEO de la filial de Natura Bissé als Estats Units, duu a terme l'expansió i la consolidació del negoci, i obté resultats immillorables en la distribució de producte i el posicionament de marca.

L'any 2009 passa a ser membre de la Junta Directiva de Stanpa, Associació Nacional de Perfumeria i Cosmètica, i el 2019 es converteix en presidenta de Stanpa i, al seu torn, també en presidenta de la Fundació Stanpa.

Rep el Premi a la Conciliació Empresa-Família en la II Edició Premis Nacionals a la Dona Directiva el 2009 i el Premi IWEC (International Women’s Entrepreneurial Challenge) per la seva carrera professional, el 2014.

El novembre del 2017, la revista Emprendedores guardona Verónica Fisas com a “executiva de l'any”.

Última actualització: Gener 2021