Nota de premsa

Voluntaris de CaixaBank lliuren 3.300 roses de Sant Jordi a gent gran i persones amb discapacitat intel·lectual de 32 residències de Barcelona

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Voluntaris CaixaBank entreguen roses a Barcelona.

• A l'acció, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, hi han participat gairebé 130 voluntaris de la Direcció Territorial de Barcelona encapçalats per Maria Alsina

• El Programa de Voluntariat de CaixaBank ha beneficiat a més de 105.000 persones en situació de vulnerabilitat a Catalunya durant 2023 a través de més de 7.200 activitats solidàries

 

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, l’Associació de Voluntaris de CaixaBank a Barcelona, de la mà de 128 voluntaris, ha lliurat més de 3.000 roses solidàries elaborades pels usuaris de l’ Asociación ALPI, a 32 residències de gent gran i persones amb discapacitat intel·lectual de Barcelona.

Els voluntaris han lliurat roses a persones en situació vulnerable, de 32 residències ubicades a Barcelona ciutat i a d’altres poblacions de la província com ara: Sabadell, Terrassa, Granollers, Cerdanyola del Vallès, Mollet del Vallès, etc.

Maria Alsina, directora territorial de CaixaBank a Barcelona, ha destacat que “avui com a voluntaris tenim l’oportunitat d’apropar-nos als usuaris de les residències, entitats que treballen al nostre territori per millorar el dia a dia de les nostres persones grans. Ho fem amb el compromís d’aportar el nostre granet de sorra, per intentar millorar la nostra societat, i així contribuir a donar resposta als reptes que aquesta demana”. “Actes com aquest fan que la flama del voluntariat sigui més forta”, ha assegurat Alsina que ha apuntat que “cada rosa en si mateixa és diferent i excepcional doncs són confeccionades manualment pel usuaris de l’Associació ALPI”.

Voluntariat CaixaBank ha beneficiat a un total de 105.028 persones en situació de vulnerabilitat a Catalunya durant 2023 a través de 7.224 activitats solidàries. Les iniciatives socials s’han dut a terme en les quatre províncies, i han comptat amb la col·laboració de 4.444 voluntaris de CaixaBank i 737 entitats socials catalanes.  

Asociación ALPI

L’Asociación ALPI és una entitat sense afany de lucre que treballa per a la promoció personal i social i inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies.

Sobre els Voluntaris CaixaBank

El programa de Voluntariat de CaixaBank constitueix una de les iniciatives de voluntariat més grans a Espanya. Amb una trajectòria de més de 15 anys, l'Associació està formada per empleats i exempleats del Grup CaixaBank i de la Fundació ”la Caixa”, així com amics, familiars, clients i totes aquelles persones sensibles a aquesta realitat.

A l'últim any, gràcies al treball conjunt amb 1.300 entitats socials, prop de 5.000 voluntaris han ajudat a més de 170.000 persones vulnerables a tot Espanya, mitjançant activitats relacionades amb l'educació financera i inserció laboral, salut, pobresa infantil, gent gran i medi ambient, entre d'altres.

El foment del voluntariat corporatiu és una de les línies d’actuació de CaixaBank. Per a l'entitat, aquesta és una manera de contribuir a donar resposta als reptes que demana la societat, alhora que, a través de l'activitat financera, ofereix serveis i solucions per a tot  tipus de persones.

 

NOTÍCIES RELACIONADES