Fotonoticia

La santiaguesa Ana Otero llueix la samarreta de Marc Gasol en el Mundial de bàsquet

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
La santiaguesa Ana Otero llueix la samarreta de Marc Gasol en el Mundial de bàsquet

• La propietària de “La Tienda de la Rúa” va guanyar el concurs organitzat per CaixaBank a tota Espanya.

• Ana va rebre la samarreta de mans de Fernando Romay al Plaza 3x3 CaixaBank que es va celebrar aquest cap de setmana a la ciutat.

La parada del Plaza 3x3 CaixaBank a Santiago de Compostel·la va tenir un al·licient addicional: el lliurament a la santiaguesa Ana Otero, propietària de “la Botiga de la Rúa”, establiment de moda localitzat en aquest mateix carrer, de la samarreta de Marc Gasol, signada pel campió del món, com a guanyadora del sorteig organitzat per CaixaBank a tota Espanya

La casualitat ha volgut que la primera parada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank posterior a la consecució de la medalla d'or en la Copa del Món s'hagi celebrat a la ciutat en la qual resideix la guanyadora del sorteig de CaixaBank d'una samarreta signada per Marc Gasol. Així, Ana Otero Villalpando va rebre el seu premi, a la Plaça del Obradoiro, de mans de Fernando Romay.

Més de 5.000 persones van participar en el sorteig d'una samarreta única, convocat per CaixaBank a Facebook, Twitter i Instagram per a celebrar el títol de campions del món.

“Vull donar les gràcies a CaixaBank, a la Federació Espanyola –ha dit Ana-, i per descomptat a Marc Gasol. És un premi fantàstic, no l'esperava, i estic molt contenta”.

 

NOTÍCIES RELACIONADES