Nota de premsa

Sevilla ja viu el Plaza 3x3 CaixaBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Carlos Jiménez, María Jesús Catalá i Antonio de Torres donen a conèixer la jornada Plaza 3x3 que se celebrarà a Sevilla.

El president de la Federació Andalusa de Bàsquet i vicepresident de la FEB, Antonio de Torres, la directora territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental, María Jesús Catalá, i l'Ambaixador FEB Carlos Jiménez han presentat aquest dimecres a la seu territorial de CaixaBank la jornada del Plaça 3x3 CaixaBank que se celebrarà aquest dissabte 19 d'octubre a Sevilla com a tancament del circuit 2019 del reeixit programa de promoció del bàsquet al carrer.

A la presentació, el president de la Federació Andalusa de Bàsquet i vicepresident de la FEB, Antonio de Torres, ha assegurat que “m'agrada dir que cal practicar esport, sobretot esport d'equip. CaixaBank, la Federació Espanyola i la Federació Andalusa som un equip, i cal agrair a CaixaBank el seu suport al nostre bàsquet. Animo a tots a inscriure's en aquesta jornada, perquè ho gaudiran”.

Per la directora territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental, María Jesús Catalá, “amb aquesta activitat, a més de promoure la pràctica esportiva, s'inculquen valors d'un esport d'equip com el bàsquet, d'esforç, treball en equip i esperit de superació, uns valors que comparteix plenament CaixaBank" i s'ha mostrat satisfeta per tancar el circuit 2019 a Sevilla.

Per part seva, l'Ambaixador FEB Carlos Jiménez ha mostrat el seu agraïment a CaixaBank pel seu suport continuat a aquest circuit. “Per nosaltres, la FEB, posar el bàsquet al carrer, prop dels nens, és un luxe. Tot el que sigui parlar de bàsquet és un privilegi. És un bàsquet molt pròxim, familiar, àgil i dinàmic, i tenim la sort de recórrer tota la geografia espanyola compartint valors amb la societat”.

La jornada del dissabte a la Plaça de San Francisco començarà a les 10:00h i es prolongarà fins aproximadament les 18:00h, i com sempre inclourà, a més del programa de competició per categories, la celebració de divertits concursos amenitzats per l'Ambaixador FEB, l'ex jugador internacional Fernando Romay.

Fins avui, el circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019 ha comptat amb 4.110 participants, 1.005 equips inscrits, 1.610 partits disputats i gairebé 25.000 visitants.

8 anys de bàsquet a les places més emblemàtiques

La d'aquest any 2019 és la vuitena edició del Plaça 3x3 CaixaBank, el programa de promoció del bàsquet 3x3 gratuït i al carrer que des de 2012 ha recorregut gran part de la geografia espanyola amb parades a les places més emblemàtiques de les nostres ciutats.

Amb l'edició 2018 del circuit -que es va celebrar a Córdoba, Logroño, Albacete, Pamplona, València, Tenerife, Cáceres, Murcia i Almería- el torneig ha aconseguit els 9.450 equips inscrits, 15.000 partits disputats, gairebé 40.000 participants i prop de 177.000 visitants des de la seva creació. El Plaça 3x3 CaixaBank, organitzat per la FEB, compta amb el suport de CaixaBank, soci patrocinador que dona nom al circuit, i la col·laboració de les institucions locals i autonòmiques, així com de les Federacions Autonòmiques.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

Per CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través de la seva àmplia xarxa d'oficines, la major de totes distribuïda per la geografia espanyola, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per a generar notorietat en el territori d'influència. Per aquest motiu, CaixaBank impulsa any rere any, des de fa set edicions, el major circuit de bàsquet 3x3 d'Espanya, que ha recorregut les places més emblemàtiques de més de 30 ciutats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES