Nota de premsa

Santiago gaudeix de la gran festa del Plaza 3x3 CaixaBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Setena parada Plaza 3x3 CaixaBank 2019 a Santiago de Compostel-la

Gairebé 90 equips, més de 350 participants, un total de 150 partits i més de 4.000 visitants han protagonitzat aquest dissabte a l'emblemàtica Plaza del Obradoiro de Santiago de Compostel·la la setena parada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019, que ha significat una altra festa del bàsquet al carrer al costat de la monumental Catedral.

La setena jornada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019, que s'ha celebrat aquest dissabte a l'emblemàtica Plaza del Obradoiro de Santiago de Compostel·la, ha significat una nova i multitudinària festa de bàsquet al carrer, amb una participació de més de 350 jugadors, jugadores i entrenadors, en un total de gairebé 90 equips. Al llarg de la jornada, al costat de la monumental Catedral, s'han disputat uns 150 partits i s'ha comptat amb la visita de més de 4.000 acompanyants i visitants, així com amb la presència de representants institucionals.

La jornada, que com sempre ha estat oberta a familiars de jugadors i jugadores i al públic en general, ha començat a les 10.00 del matí i al migdia, de la mà de l'ambaixador FEB Fernando Romay, s'han celebrat diversos concursos, en els quals han participat nombrosos nens i nenes. Les ja familiars pistes CaixaBank i Universo Mujer han estat de nou els principals escenaris de l'esdeveniment, que ha destacat una vegada més pel seu caràcter de diversió, competició i participació.

Aquesta setena parada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019 organitzat per la FEB ha comptat amb el suport del Concello de Santiago de Compostel·la, així com amb la col·laboració de la Federació Gallega de Bàsquet i un equip de 25 voluntaris adscrits al Programa de Voluntaris FEB-CaixaBank. La jornada ha conclòs al voltant de les 18.00, amb el lliurament dels premis a equips i jugadors guanyadors en cadascuna de les categories.

A més, a mig matí Romay ha fet lliurament a Ana Otero Villalpando de la samarreta signada per Marc Gasol que va sortejar CaixaBank entre els seus clients, un sorteig realitzat a Facebook, Twitter i Instagram, en el qual van participar més de 5.000 de tota Espanya.

Esther Pedrosa: “Una jornada i un escenari immillorables”

La regidora d'Esports del Concello de Santiago, Esther Pedrosa, no s'ha volgut perdre la jornada, i s'ha mostrat plenament satisfeta “per veure la plaça del Obradoiro plena de practicants de bàsquet. L'esport és per a nosaltres un excel·lent vehicle de valors, i aquesta jornada i aquest escenari són immillorables per transmetre'ls a tots”.

Francisco Martín: “La passió pel bàsquet és molt viva a Galícia i Santiago”

El president de la Federació Gallega de Bàsquet, Francisco Martín Micó, ha assegurat que “estem satisfets de tornar a rebre el Plaza 3x3 CaixaBank a Galícia, i més en aquest escenari nostre tan emblemàtic. Des de la FGB acollim amb els braços oberts totes les activitats que visibilitzen el nostre bàsquet, i aquesta és un exponent al més alt nivell. Volem donar les gràcies a la Federació Espanyola de Bàsquet i a CaixaBank per pensar de nou en nosaltres, i per descomptat al Concello de Santiago per fer veure, una vegada més, que la passió pel bàsquet a Compostel·la, i a tota Galícia, és molt viva”.

Suso Quintela: “Un orgull haver tornat a Santiago

Per la seva banda, Suso Quintela, Director d'Oficina CaixaBank a Santiago de Compostel·la, ha destacat que “és un orgull per a CaixaBank haver tornat a acostar el bàsquet als ciutadans de Santiago. Com a entitat compromesa amb el bàsquet, amb el qual compartim valors humans i estratègics com l’esforç, compromís, treball en equip, esperit de superació i respecte, ens sentim identificats amb aquest projecte que ens posiciona com un patrocinador de referència en el bàsquet espanyol”.

Fernando Romay: “Una altra jornada increïble”

Per a l'Ambaixador FEB Fernando Romay, “ha estat una altra jornada increïble del Plaza 3x3 CaixaBank, per a mi una mica més especial perquè l'hem viscut a la meva terra, i a més en un escenari que és la Plaça de les Places. Ha estat meravellós veure-la inundada de bàsquet, als nens i nenes gaudint i als seus pares i amics participant dels valors del nostre esport”.

8 anys de bàsquet a les places més emblemàtiques

La d'aquest any 2019 serà la vuitena edició del Plaza 3x3 CaixaBank, el programa de promoció del bàsquet 3x3 gratuït i al carrer que des de l’any 2012 ha recorregut gran part de la geografia espanyola amb parades a les places més emblemàtiques de les nostres ciutats.

Amb l'edició 2018 del circuit -que es va celebrar a Còrdova, Logronyo, Albacete, Pamplona, València, Tenerife, Càceres, Múrcia i Almeria- el torneig ha aconseguit els 9.450 equips inscrits, 15.000 partits disputats, gairebé 40.000 participants i prop de 177.000 visitants des de la seva creació. El Plaza 3x3 CaixaBank, organitzat per la FEB, compta amb el suport de CaixaBank, soci patrocinador que dona nom al circuit, i la col·laboració de les institucions locals i autonòmiques, així com de les Federacions Autonòmiques.                           

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través de la seva àmplia xarxa d'oficines, la major de totes distribuïda per la geografia espanyola, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per generar notorietat en el territori d'influència. Per aquest motiu, CaixaBank impulsa any rere any, des de fa set edicions, el major circuit de bàsquet 3x3 d'Espanya, que ha recorregut les places més emblemàtiques de més de 30 ciutats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES