Nota de premsa

Maria Jesús Català, nova Directora Territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental i Extremadura

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Maria Jesús Català, nova Directora Territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental i Extremadura

• La fins ara màxima responsable de la Direcció Territorial Castella-La Manxa i Extremadura, Cristina González Viu, será nomenada nova directora general de MicroBank.

El Comitè de Direcció de CaixaBank ha decidit crear la Direcció Territorial Andalusia Occidental i Extremadura que integrarà les províncies de Sevilla, Huelva i Cadis i la comunitat d'Extremadura. La nova Territorial neix amb l'objectiu de reforçar el servei als clients, així com millorar l'eficiència dels recursos. A més, amb aquesta nova reorganització territorial, l'entitat simplifica la seva estructura passant de les 13 direccions territorials actuals a 12.

María Jesús Català serà la màxima responsable d'aquesta nova Direcció Territorial que gestionarà l'activitat de les 441 oficines i al voltant dels 1,8 milions de clients que té l'entitat en aquest territori.

Català és diplomada en Graduat Social, màster en Direcció Financera a la Universitat Pompeu Fabra i PDG a IESE. Es va incorporar a CaixaBank el 2008 i ha exercit diversos càrrecs de responsabilitat, destacant la seva labor com a directora de centre d'empreses, delegada general d'empreses en la territorial Catalunya i directora territorial a Castella-la Manxa i Extremadura.

Així mateix, en el marc d'aquesta reorganització, també es crea la Direcció Comercial Xarxa Extremadura, a càrrec de César Corcho, fins ara director comercial Banca d'Empreses de la Territorial Castella-la Manxa i Extremadura.

Per part seva, Cristina Gonzalez Viu, que fins ara era la directora territorial de CaixaBank a Castella-la Manxa i Extremadura, serà proposada al Consell d'Administració de MicroBank com a nova directora general del banc social.

CaixaBank és el grup financer líder en banca minorista a Espanya i un dels més importants de Portugal, on controla el 100% de BPI. El banc, presidit per Jordi Gual i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té 15,6 milions de clients en el mercat ibèric; la major xarxa comercial de la península, amb prop de 5.000 oficines; i continua reforçant el seu lideratge en banca digital amb 6,3 milions de clients digitals.

 

NOTÍCIES RELACIONADES