Nota de premsa

Maria Cruz Rivera, nova directora territorial de CaixaBank a Balears

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Maria Cruz Rivera, nova directora territorial de CaixaBank a Balears

• La fins ara màxima responsable de la Direcció Territorial, Maria Alsina, dirigirà la Direcció Territorial a Barcelona.

Maria Cruz Rivera ha estat nomenada nova directora territorial de CaixaBank a Balears, en substitució de Maria Alsina, qui dirigirà a partir d'ara la Direcció Territorial de CaixaBank a Barcelona.


Com a nova màxima responsable d'aquesta Direcció Territorial, Maria Cruz Rivera gestionarà l'activitat de les 192 oficines i més de 498.000 clients que té l'entitat en aquesta comunitat.


Maria Cruz Rivera, que fins ara era la directora del Departament de Comerç Exterior i Tresoreria de CaixaBank, és Llicenciada en Màrqueting i Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, PADE pel IESE i ha obtingut el Transformational Leadership ICLD i el Certificate Leadership d’ESADE. Es va incorporar a CaixaBank l'any 2008 i ha exercit diferents càrrecs de responsabilitat, destacant la seva labor com a delegada general d'empreses de la Direcció Territorial de Madrid, delegada general en diferents àmbits de responsabilitat de la Direcció Territorial de Barcelona i directora de Departament de Banca Premier.


Per la seva banda, Maria Alsina, que fins ara era directora territorial de CaixaBank a Balears, és Llicenciada en Dret, postgrau en Banca i Finances per la Universitat Pompeu Fabra, programes a IESE, Advanced Management Program a ESADE i Transformational Leadership ICLD, entre altres. Ha exercit diversos càrrecs a l'entitat destacant la seva tasca com a delegada general de Girona i directora Comercial de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i directora Comercial de Barcelona ciutat.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES