Nota de premsa

María Alsina, nova Directora Territorial de CaixaBank a Barcelona

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
María Alsina, Nova Directora Territorial de CaixaBank a Barcelona

• El fins ara màxim responsable de la Direcció Territorial, Jordi Nicolau, ha estat nomenat Director Executiu de “Global Customer Service”.

María Alsina ha estat nomenada nova Directora Territorial de CaixaBank a Barcelona, en substitució de Jordi Nicolau, que dirigirà a partir d'ara el nou Global Customer Experience, àrea depenent de la Direcció General de Negoci, amb la missió d'accelerar la transformació del negoci i posar el focus en l'experiència del client.

Com a nova màxima responsable d'aquesta Direcció Territorial, Maria Alsina gestionarà l'activitat de les 687 oficines i més de 2,9MM clients que té l'entitat en aquesta comunitat.

María Alsina, que fins ara era Directora Territorial de CaixaBank a Balears, és Llicenciada en Dret, postgrau en Banca i Finances per la Universitat Pompeu Fabra, programes a IESE, Advanced Management Program d’ESADE, Transformational Leadership ICLD, entre altres. Ha exercit diversos càrrecs a l'Entitat destacant la seva tasca com a Delegada General de Girona, Directora Comercial de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i Directora Comercial de Barcelona ciutat.

Per la seva banda, Jordi Nicolau, que fins ara era el Director Territorial de CaixaBank a Barcelona, és Llicenciat en Econòmiques i Empresàries per la Universitat de Barcelona, MBA per la Universitat Pompeu Fabra, PDD pel IESE, doctorat en Organització d'Empreses per la Universitat de Girona i postgrau en Lideratge i compromís per ESADE. Ha exercit diversos càrrecs a l'Entitat destacant la seva tasca com a Delegat General de Girona, on també va exercir com a director de l'Àrea de Negoci.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES