Nota de premsa

La Mitja Marató CaixaBank Ciutat de Terol espera aconseguir els 500 participants

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Presentació de la Mitja Marató Ciutat de Terol

• CaixaBank patrocina i dona suport, per segon any consecutiu, aquesta carrera emblemàtica a Terol.

• A través del patrocini, CaixaBank manté la seva aposta per les proves populars atlètiques més representatives a nivell nacional amb les quals comparteix valors com l'esforç, l'esperit de superació, la perseverança i el treball en equip.

La Mitja Marató de Terol, que compta amb el patrocini i suport de CaixaBank, espera aconseguir els 500 participants en la seva XVII edició. Les inscripcions es van obrir durant l'estiu i tot sembla indicar que es podrà aconseguir la xifra estimada.

El regidor d'esports de l'Ajuntament de Terol, Francisco Blas, i Nati Asín, directora d’àrea de negoci de CaixaBank al Baix Aragó, acompanyades de Juan Carlos Pastor i Javier Monforte, representants del Club Atletisme Terol Parc, han presentat aquest dijous els detalls de la prova.

La Mitja Marató CaixaBank Ciutat de Terol tindrà lloc el pròxim 21 de setembre a les 18.00 hores, amb sortida i meta a la Plaça del Torico i amb un recorregut íntegrament urbà que discorrerà pels principals carrers de la ciutat. La prova comptarà, com en anys anteriors, amb la distància 7k i amb classificació per parelles en aquesta mateixa distància.

En aquests moments s'estan ultimant els detalls i serveis que s'oferiran als participants, que fan més atractiva aquesta cita esportiva. Entre altres serveis, els corredors podran gaudir de forma gratuïta de visites guiades per la ciutat, zona de vestuari, ludoteca per als nens, zona de recuperació post carrera, descomptes i sortejos, premis per als clubs més nombrosos, animació musical durant el recorregut, etc.

Nati Asín, directora d’àrea  de negoci de CaixaBank al Baix Aragó ha indicat que CaixaBank, en la seva estratègia de patrocini local per generar notorietat en el territori d'influència, ”ha col·laborat amb les principals proves esportives que se celebren a l’Aragó i La Rioja, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l'esport a tots els racons del país”.

”El més important per a nosaltres és, estar amb els ciutadans de Terol i tots els aragonesos, reafirmant el compromís de tots els professionals de CaixaBank, tant en la nostra vocació de servei als clients com en la contribució al desenvolupament i al benestar social de la Comunitat. Ja sigui a través d'esdeveniments socials, culturals o esportius. I en aquesta prova de referència, no podíem faltar”, ha conclòs Asín.

Per la seva banda, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Terol ha agraït el suport de l'entitat per al desenvolupament d'aquesta prova, així com la seva col·laboració en altres activitats que es duen a terme a la capital. Blas també ha destacat el treball desenvolupat pel Club Atletisme Terol Parc i ha animat els ciutadans de Terol a participar en l'esdeveniment.

Recorregut urbà

Quant al recorregut, es manté el dels últims anys (homologat per l’RFEA) amb una distància per volta de 7,032 km i amb el següent itinerari: sortida de Plaça del Torico, carrer San Juan, Plaça San Juan, carrer Portal de Valencia, Ronda Ambeles, Viaducto Nuevo, Avda. Sagunto, Avda. Aragón, Plaça Constitución, Avda. Europa, Carretera Castralvo, Avda. Europa, carrer Antonio Mingote, Plaça Constitución, Avda. Sanz  Gadea, carrer San Fernando, Ronda Liberación, carrer José Torán, Viaducto Viejo, Ronda Ambeles-Glorieta, Paseo del Óvalo, carrer Salvador, carrer Yagüe de Salas, carrer San Martín, carrer Alcañiz, Portal de la Traición, Ronda Dámaso Torán, carrer Tozal i arribada a la Plaça del Torico.

Així, els corredors del 7k i de la carrera per parelles hauran de fer un volt al recorregut marcat, mentre que els inscrits en la Mitja Marató hauran de recórrer tres vegades l'itinerari proposat.

Les categories en lliça tant en el 7k com en la Mitja Marató són: absoluta, sènior, i màster a i b. Hi haurà premis per als tres primers classificats en cadascuna de les categories, tant masculina com femenina, així com en la classificació general de totes dues proves. També hi haurà una classificació per parelles en la prova curta, continuant amb l'èxit d'aquesta modalitat en les seves edicions anteriors, en la qual els dos membres de la parella hauran d'entrar a meta junts o distanciats entre si per un temps inferior a 10 segons.

Per als participants que decideixin passar el dia a Terol, s'organitza una visita guiada al matí i s'ofereixen preus especials en diversos restaurants. La inscripció costa 12 euros en el cas de la 7k i 15 euros per a la Mitja Marató. Entre tots els inscrits se sortejaran diferents regals, com una estada en apartament turístic, descomptes en les entrades a Dinópolis, un sopar en un restaurant de la ciutat, forfait per a Aramón, etc.

Així mateix, els equips que inscriguin més de 10 esportistes rebran un obsequi per part de l'organització.

CaixaBank i el running com a eix vertebrador dels valors saludables

A través del patrocini, CaixaBank fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. Per aquest motiu, l'entitat financera manté la seva aposta per les proves populars atlètiques més representatives a nivell nacional amb les quals comparteix valors com l'esforç, l'esperit de superació, la perseverança i el treball en equip.

A través de la xarxa de més de 4.600 oficines distribuïdes per tot el país, CaixaBank manté estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia de notorietat en el territori on desenvolupem la nostra activitat financera. Motiu pel qual l'entitat patrocina, en l'actualitat, 47 carreres populars a Espanya, entre les quals destaca la Mitja Marató CaixaBank Ciutat de Terol.

D'altra banda, CaixaBank també genera entre els seus empleats un orgull de pertinença i el foment d'uns hàbits saludables als quals ja s'han adscrit més d’11.000 empleats.

Aquesta implicació amb l'esport de l'entitat s'ha materialitzat en la formació d'un gran nombre d'equips interns de #runnersCaixaBank. Aquests equips de #runnersCaixaBank porten a tot el territori els valors inherents a l'esport que també formen part de la cultura de CaixaBank.

 

NOTÍCIES RELACIONADES