Nota de premsa

imagin llança el servei de Bizum en la seva aplicació per a adolescents

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
imagin incorpora l'operativa de Bizum en la seva aplicació per a adolescents imaginTeens.

• Els menors a partir de 14 anys que tinguin l'app d'imaginTeens podran rebre i enviar diners amb Bizum.

• Amb aquesta novetat, imagin amplia la seva oferta per a joves i complementa l'operativa de pagaments juntament amb el pagament mòbil.

• imaginTeens inclou també un compte gratuït, una targeta per a les seves despeses del dia a dia i una app financera adaptada a la seva edat perquè aprenguin a gestionar els seus diners.

 

imagin, la plataforma de serveis digitals i estil de vida impulsada per CaixaBank, ha incorporat l'operativa de Bizum en la seva aplicació per a adolescents imaginTeens. Els menors a partir de 14 anys poden activar aquest servei des de l'app d'imaginTeens.

Una vegada activat, els menors podran rebre i enviar diners a través de Bizum, amb límits operatius que s'han adaptat a l'edat d'aquest col·lectiu. Amb aquesta novetat, imagin complementa els seus serveis per a adolescents i amplia l'oferta d'imaginTeens, l'app dirigida als joves d'entre 12 i 17 anys.

El servei d'imagin per als més joves inclou un compte gratuït sense comissions i una targeta – que pot ser de dèbit, prepagament o el Carnet Jove- també sense cost, tot això integrat en una app adaptada a la seva edat perquè puguin aprendre a gestionar els seus diners. A través d'imaginTeens, els joves poden controlar les seves despeses en temps real i crear guardioles d'estalvi. A més, totes les targetes permeten activar l'opció de pagament mòbil i funcionen amb normalitat a l'estranger.

Els pares o representants legals poden gestionar els productes dels joves, controlar els moviments del seu compte, així com editar els límits de despesa de la seva targeta i dels reintegraments en efectiu des de l'aplicació de CaixaBankNow. A més, podran incentivar-los a estalviar amb reptes d'estalvi compartits perquè aconsegueixin els seus objectius. Després, en complir els 18 anys, passen a ser automàticament clients d'imagin i continuaran mantenint gratis els productes contractats.

Amb imaginTeens, imagin pretén que els joves guanyin autonomia i aprenguin a gestionar la seva economia, per la qual cosa a més dels serveis bancaris, els usuaris poden gaudir de continguts d'educació financera i accedir a descomptes en les seves marques favorites.

Més de 4 milions d’imaginers

imagin és una plataforma d'estil de vida impulsada per CaixaBank que ofereix serveis digitals, financers i no financers, que ajuden els seus usuaris, majoritàriament joves menors de 30 anys, en la seva vida diària i en els seus projectes de futur. Actualment compta amb una comunitat de 4,2 milions d'usuaris, una xifra en continu creixement gràcies a l'amplia oferta de continguts i serveis –bona part, d'accés gratuït-, la facilitat de registre i la creació de diversos nivells de vinculació, que, a diferència dels bancs tradicionals, no necessàriament impliquen l'alta com a client financer.

A més, l'aplicació imagin desenvolupa una oferta de productes financers per cobrir les necessitats d'estalvi i de finançament dels joves que han entrat en l'edat adulta i que comencen a tenir els seus primers ingressos i els seus propis projectes d'estil de vida. En aquest sentit, imagin manté les característiques que l'han convertit en líder bancari per al públic jove: operativa mobile only (els serveis es presten exclusivament a través de l'app, sense oficines i sense web, que compleix només funcions informatives), sense comissions per a l'usuari i amb un llenguatge propi, senzill i clar, especialment adequat per a una comunicació directa amb els joves.