Nota de premsa

imagin i PlayStation s'alien per a fomentar el desenvolupament de videojocs en el metavers

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
La imaginMetaHack tindrà lloc a l’ imaginCafé de Barcelona.

• El proper 26 de novembre tindrà lloc la imaginMetaHack, una competició en format ‘hackaton’ en la qual els participants hauran de crear un videojoc en la plataforma Dreams de PlayStation.

• A través de la imaginMetaHack, imagin i PlayStation tenen l'objectiu d'impulsar la innovació, el talent i el desenvolupament de noves idees en entorns immersius.

• L'acció s'emmarca en el projecte imaginLAND, a través del qual imagin porta a terme iniciatives en l'univers del metavers i de la realitat virtual.

 

imagin, la plataforma de serveis digitals i estil de vida impulsada per CaixaBank, i PlayStation, a través de PlayStation España i PlayStation Talents, han organitzat conjuntament una hackaton per a desenvolupar videojocs en la realitat virtual. La imaginMetaHack, que se celebrarà de manera presencial aquest proper dissabte 26 de novembre a l’ imaginCafé de Barcelona, té com a principal objectiu fomentar la innovació en el sector dels videojocs i en l'univers del metavers.

La competició comptarà amb un total de 20 equips participants que hauran de crear un videojoc en la plataforma Dreams de PlayStation. Un equip especialitzat d’ imagin i PlayStation ha seleccionat a aquests 20 equips després d'un exhaustiu procés d'avaluació d'entre els més de 200 inscrits que, durant les últimes setmanes, han presentat la seva candidatura per a participar.

Els equips estan formats per concursants de diferents ciutats d'Espanya que, becats per imagin, es desplaçaran a Barcelona per a competir en la gran final de la imaginMetaHack aquest proper dissabte. Entre les 11:00h i les 23:00h, els concursants hauran de desenvolupar una proposta original de videojoc en la realitat virtual que desprengui valors afins a imagin i PlayStation, com la innovació i la sostenibilitat. Després de les 12 hores de durada de la hackaton, un jurat integrat per quatre experts triarà els guanyadors. L'equip classificat en primera posició rebrà 1.000 euros, una consola PS5 i una subscripció a PS Plus per a cadascun dels integrants.

L'esdeveniment comptarà amb dos DJs que animaran als concursants, dues zones launch i chill per a descansar, i servei de càtering. A més, un equip de vuit mentors format per professionals d’imagin i PlayStation resoldrà els dubtes dels participants durant el transcurs de la imaginMetaHack.

A través d'aquesta iniciativa, imagin i PlayStation s'alien per a impulsar la innovació, el talent i el desenvolupament de noves idees en entorns immersius. La imaginMetaHack s'emmarca en imaginLAND, el projecte mitjançant el qual imagin porta a terme accions en l'univers del metavers i de la realitat virtual. A banda, imagin compta amb un programa propi de continguts i iniciatives en l'àmbit dels videojocs, imaginGames, a través del que ofereix als imaginers experiències, serveis i productes vinculats al gaming.

Sobre imagin

imagin és una plataforma d'estil de vida impulsada per CaixaBank que ofereix serveis digitals, financers i no financers, que ajuden als seus usuaris, majoritàriament joves menors de 30 anys, en la seva vida diària i en els seus projectes de futur. Actualment compta amb una comunitat de 4 milions d'usuaris, una xifra en constant creixement gràcies a l'àmplia oferta de continguts i serveis –en bona part, d'accés gratuït-, la facilitat de registre i la creació de diversos nivells de vinculació, que, a diferència dels bancs tradicionals, no necessàriament impliquen l'alta com a client financer.

Els continguts digitals d’imagin s'organitzen al voltant de cinc grans verticals: música (imaginMusic), videojocs (imaginGames), tendències (imaginCafé), tecnologia (imaginShop) i sostenibilitat (imaginPlanet). A més, l'aplicació imagin desenvolupa una oferta de productes financers per a cobrir les necessitats d'estalvi i de finançament dels joves que han entrat en l'edat adulta i que comencen a tenir els seus primers ingressos i els seus propis projectes d'estil de vida.

Sobre PlayStation

Sobre Sony Interactive Entertainment Europe:

Reconeguda com a líder global en entreteniment interactiu i digital, Sony Interactive Entertainment (SIE) és l'empresa responsable de la marca PlayStation®, així com de la seva família de productes i serveis. PlayStation ha portat innovació al mercat des del llançament de la PlayStation original al Japó el 1994. La família de productes PlayStation inclou PlayStation®5, PlayStation®4, PlayStation®VR, PlayStationTMStore, PlayStation®Plus, PlayStationTMVideo, PlayStation TMMusic, PlayStationTMNow i aclamats títols de programari per a PlayStation de SIE Worldwide Studios. Amb seu a Sant Mateu, Califòrnia, SIE és una subsidiària de propietat total de Sony Corporation i té funcions globals a Califòrnia, Londres i Tòquio.

Sobre PlayStation® Talents:

Sony Interactive Entertainment España va llançar el 2015 PlayStation®Talents, un programa integral que agrupa totes les iniciatives que la companyia porta més d'una dècada implementant per a desenvolupar el talent espanyol, amb l'objectiu de donar-li suport i crear videojocs desenvolupats íntegrament al nostre país per a vendre'ls a tot el món. PlayStation®Talents està integrat per:

  • Dues àrees educatives: PlayStation® Futurs Talents i PlayStation® First.
  • Premis PlayStation®, adreçats a estudis independents.
  • PlayStation® Games Camp, un viver d'estudis de desenvolupament al que enguany han accedit catorze empreses amb projectes en fase beta amb seus a: Madrid, Bilbao, València, Barcelona, Màlaga i Las Palmas de Gran Canaria.
  • PlayStation® Aliances, que engloba els diferents projectes creats per estudis nacionals consolidats que traspassen les nostres fronteres.
 

NOTÍCIES RELACIONADES