Nota de premsa

imagin i Airbnb s'alien per oferir conjuntament experiències exclusives

Acord entre les dues companyies

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Acord amb Airbnb per oferir experiències exclusives a la app d´imagin

• L'acord arrenca amb la inclusió de l'oferta de “Airbnb Experiences” entre els serveis digitals de imagin.

• imagin oferirà una selecció de “Airbnb Experiences” dissenyades per amfitrions locals i amb activitats enfocades a la comunitat local, que s'oferiran als “imaginers” en condicions especials.


Imagin la plataforma de serveis digitals i estil de vida per a millenials, i Airbnb desenvoluparan conjuntament una oferta d'experiències per la comunitat digital d'usuaris de imagin. A través d'aquest acord, imagin i Airbnb s'alien per a sumar forces en la creació de nous serveis digitals innovadors. 

La col·laboració s'inicia amb la integració, disponible des d'aquest novembre, de “Airbnb Experiences” en imagin, com a part de l'oferta de serveis digitals de l'app. Els usuaris de imagin podran gaudir d'una selecció d'experiències d'Airbnb a càrrec d'amfitrions locals i amb activitats enfocades a la comunitat local a preus competitius. Les “Airbnb Experiences” són activitats, online i presencials, dissenyades i organitzades per experts locals que ofereixen l'oportunitat de submergir-se en les passions i interessos dels amfitrions. Donades les actuals restriccions de mobilitat a Espanya, i de manera temporal, l'oferta que s'inclourà estarà basada en experiències online. 

Benjamí Puigdevall, CEO de imagin, explica que “estem molt satisfets de sumar a Airbnb com a soci de serveis digitals de imagin. És un veritable pas endavant a la nostra estratègia d'aliances amb empreses digitals líders per oferir nous serveis a la comunitat de imaginers. A més, es tracta d'un acord de llarg termini, gràcies al qual, a l'oferta d'experiències que es llança ara, sumarem noves possibilitats i desenvolupaments”. 

Per part seva, Mónica Casañas, directora general d'Airbnb Màrqueting Services S.L., afirma que “els espanyols continuen tenint ganes de fer plans; per això, i davant les restriccions de mobilitat, Airbnb està contínuament buscant noves fórmules segures que siguin complementàries o alternatives als viatges, com les experiències online. Amb aquest acord, posem a l'abast dels usuaris de imagin una oferta especialment dirigida i pensada per a locals”. 

Els amfitrions de les experiències presencials seleccionades s'han compromès a seguir les pautes de seguretat i neteja d'Airbnb, que es basen en les indicacions de l'Organització Mundial de la Salut i els Centres per al Control i la Prevenció de Malalties dels Estats Units. Per accedir a elles, només és necessari ser usuari de imagin. A través de l'app es pot accedir al llistat d'experiències disponibles i contractar la que es prefereixi. Pel fet de ser imaginer, es gaudeix d'un 10% de descompte. 

2,6 milions de imaginers 

imagin és una plataforma digital dedicada a oferir als millenials serveis digitals, financers i no financers, que els ajudin a la seva vida diària i en els seus projectes de futur. 

Impulsat per CaixaBank, imagin compta actualment amb 2,6 milions d'usuaris, una xifra en continu creixement gràcies a l'àmplia oferta de continguts i serveis –bona part, d'accés gratuït-, la facilitat de registre i la creació de diversos nivells de vinculació, que, a diferència dels bancs tradicionals, no necessàriament impliquen l'alta com a client financer. 

Els continguts digitals de imagin s'organitzen entorn a cinc grans àrees temàtiques: música (imaginMusic), videojocs (imaginGames), tendències (imaginCafé), tecnologia (imaginShop) i sostenibilitat (imaginPlanet). Així mateix, imagin ofereix experiències i avantatges especials en àmbits com els viatges o la mobilitat urbana. 

Finalment, l'aplicació imagin desenvolupa l'oferta de productes financers per cobrir les necessitats d'estalvi i de finançament dels joves que han entrat a l'edat adulta i que comencen a tenir els seus primers ingressos i els seus propis projectes d'estil de vida. 

En tots els casos, imagin manté les característiques que l’han convertit en líder bancari per al públic millennial: operativa mobile only (els serveis es presten exclusivament a través de l'app, sense oficines i sense web, que compleix només funcions informatives), sense comissions per l'usuari i amb un llenguatge propi, senzill i clar, especialment adequat per una comunicació directa amb els millenials

Sobre Airbnb

Airbnb és una de les majors plataformes del món per reservar llocs únics i autèntics en els quals allotjar-se i coses que fer, amb més de 7 milions d'allotjaments disponibles i desenes de milers d'activitats, tot impulsat per amfitrions locals. Airbnb, motor de l'apoderament econòmic, ha ajudat a milions d'emprenedors de l'hospitalitat a obtenir ingressos a través dels seus espais i passions, de manera que els beneficis econòmics del turisme romanen en les seves pròpies comunitats. Amb més de 500 milions d'arribades d'hostes fins avui i accessible en 63 idiomes a 191 països i regions, Airbnb promou la connexió entre persones, la comunitat i la confiança a tot el món.

Les Experiències en Airbnb, que van ser llançades a finals del 2016, són activitats úniques i memorables dissenyades i organitzades per experts locals que van més enllà dels típics tours o tallers i proporcionen als hostes l'oportunitat de submergir-se en les passions i interessos dels amfitrions i de viure un destí d'una forma diferent. En un moment en el qual la rutina s'ha vist alterada per la crisi del COVID-19, les Experiències Online han permès a aquests amfitrions un mitjà nou per mantenir els seus ingressos i permetre als hostes connectar amb el món sense necessitat d'abandonar la seva llar. Des del seu llançament el mes d'abril passat, les Experiències Online s'han convertit en el producte que més ràpid ha crescut en Airbnb.

 

NOTÍCIES RELACIONADES