Nota de premsa

CaixaBank, Garmin i Visa s'alien per facilitar el pagament a través dels dispositius Garmin

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Pagament a través d'un dispositiu Garmin

• Els clients de targetes Visa de CaixaBank que disposin d'un rellotge Garmin amb tecnologia Garmin Pay podran utilitzar-lo per realitzar pagaments en comerços.

CaixaBank, Garmin i Visa posaran en marxa Garmin Pay a Espanya. En concret, els usuaris de Garmin amb rellotges que integrin tecnologia Garmin Pay podran descarregar en el seu terminal seva targeta Visa de CaixaBank i realitzar amb ella pagaments de manera directa i senzilla en aquells establiments que disposin de TPV contactless.

La tecnologia Garmin Pay està implementada actualment en la dispositiu vívoactive® 3 i es preveu que estigui en els propers mesos en 20 dispositius més de la marca.

Garmin Pay: pagar amb el rellotge

El nou servei es llançarà comercialment al llarg del primer semestre de 2018. Quan entri en funcionament, els usuaris de Garmin Pay podran oblidar-se de portar la cartera quan surtin de casa, ja que podran pagar amb només apropar el seu rellotge al datàfon del comerç .

Prèviament a la seva utilització en compres, els clients han descarregar en el seu dispositiu Garmin seva targeta Visa de CaixaBank. L'operació es fa de forma segura des de l'aplicació Garmin Connect. Igualment, el client podrà utilitzar l'aplicació CaixaBank Pay per gestionar la targeta descarregada en el rellotge Garmin.

El cobrament es realitza sota els més estrictes protocols de seguretat i privacitat. A més, el nombre de la targeta no queda emmagatzemat al dispositiu ni en els servidors, i tampoc es transmet al personal dels establiments en què l’usuari faci servir el sistema Cada vegada que el client realitzi un pagament amb el dispositiu Garmin, rebrà un missatge.

Garmin, CaixaBank i Visa, referents units

CaixaBank serà el primer banc d'Espanya que oferirà Garmin Pay, de manera que els clients de targetes Visa de l'entitat que disposin d'un dispositiu Garmin compatible amb el sistema podran utilitzar-lo.

Les tres companyies han presentat l'acord de col·laboració durant la celebració del Mobile World Congress. En aquest marc, Garmin tindrà un espai a l'estand de Visa, on els visitants poden acostar-se a conèixer el funcionament de la tecnologia Garmin Pay.

Els consumidors se senten més segurs que mai a l'hora de pagar amb els seus dispositius mòbils

El 93% dels espanyols espera realitzar pagaments digitals en els seus dispositius de forma habitual abans de 2020, segons l'últim estudi de Visa sobre pagaments digitals. De fet, el 86% dels consumidors d'entre 18 i 34 anys al nostre país -els anomenats millennials- ja utilitzen dispositius mòbils per a realitzar transaccions o consultes financeres. Una clau per a l'adopció de les noves formes de pagament entre els consumidors és la seguretat. A aquest repte, Visa ja està responent amb tecnologies com la tokenització que està dins de Garmin Pay.

Sobre Garmin

Líder mundial en navegació per satèl·lit, Garmin Ltd i les seves filials porten des de 1989 dissenyant, fabricant, comercialitzant i venent dispositius i aplicacions de navegació, comunicació i informació, la majoria dels quals integren tecnologia GPS. Els productes de Garmin s'utilitzen en automoció, telefonia mòbil, comunicació sense fils, activitats d'oci a l'aire lliure, el sector marítim, l'aviació i aplicacions de OEM. Garmin Ltd té la seva seu social a Suïssa i els seus principals filials es troben als Estats Units, Taiwan i el Regne Unit. Per obtenir més informació, visita la sala de premsa virtual de Garmin a http://www.garmin.com/es/company/presse1/. Garmin és una marca registrada de Garmin Ltd

Sobre CaixaBank

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.379 oficines, la major xarxa comercial de la península.

L'entitat financera és també referent en innovació, amb el desenvolupament de projectes que han marcat fites tecnològics en el sector, com la primera implantació comercial a Europa dels sistemes de pagament contactless i de pagament pel mòbil, la comercialització dels primers wearables per realitzar pagaments, amb les polseres Visa contactless, el llançament d’imaginBank o el desenvolupament de les primeres aplicacions d'intel·ligència artificial per a atenció al client.

Actualment, CaixaBank és l'entitat financera líder en mitjans de pagament a Espanya, amb més de 15,8 milions de targetes en circulació (incloent també les targetes en format mòbil i en format wearable), una quota de mercat en compres del 23,3 % i més de 370.000 TPV instal·lats

Sobre Visa

Visa Inc (NYSE: V) és una companyia tecnològica global de pagaments que connecta consumidors, negocis, institucions financeres i governs en més de 200 països i territoris per a realitzar pagaments electrònics ràpids, segurs i fiables.

Operem una de les xarxes de processament més avançades del món, Visanet, capaç d'administrar més de 65.000 missatges de transaccions per segon, protegir contra el frau als consumidors i oferir garanties de pagament als comerços. Visa no és un banc i no emet targetes, s'estén crèdit o estableix taxes i tarifes per als consumidors. Les innovacions de Visa, però, permeten a les institucions financeres que són clients oferir als consumidors més opcions: pagar en el moment amb dèbit, pagar per avançat amb prepagament o pagar a posteriori amb productes de crèdit.

 

NOTÍCIES RELACIONADES