Nota de premsa

Fundació Vimar disposarà d’un vehicle per als seus projectes solidaris gràcies a la col·laboració de Fundació “la Caixa”

En el marc de “Fórmula Solidària”, una iniciativa de CaixaBank i de CaixaBank Payments & Consumer per canalitzar el suport econòmic de la Fundació “la Caixa” i el concesionari Santiago Juando sensibles davant les dificultats dels més vulnerables

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Representants de CaixaBank i Fundació Vimar en l’entrega del vehicle

L’acció correspon a la modalitat “Mobilitat Solidària”, dirigida a permetre la renovació de vehicles a les entitats socials.

Amb aquesta aportació, Fundació Vimar disposarà d’una furgoneta per al transport de persones als diferents serveis de l’entitat tant residencials com diurns.

La Fundació “la Caixa”, en col·laboració amb CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer, han contribuït amb un total de 20.000 euros perquè Fundació Vimar pugui disposar d’una furgoneta de nou places per a facilitar la mobilitat de les persones amb discapacitat als diferents serveis que els ofereix la Fundació, tant residencials com diurns. Un total de 94 persones amb discapacitat seran les beneficiares del servei, que els permetrà augmentar el seu benefici físic i emocional i a reduir les conseqüències del seu possible aillament social.

L'acció s'emmarca en el programa “Fórmula Solidària”, una iniciativa de CaixaBank, que canalitza fons de la Fundació “la Caixa” i els suma a les aportacions d'empreses i particulars amb l'objectiu d'ajudar al fet que les entitats socials disposin dels mitjans materials per continuar treballant en benefici de les persones i col·lectius més necessitats.

La col·laboració realitzada al Baix Empordà pertany a la modalitat “Mobilitat Solidària”, que pretén proporcionar vehicles sostenibles o adaptats a entitats socials que els precisen amb urgència. CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer han canalitzat una aportació de la Fundació “la Caixa” de 20.000 euros.

L'acte de lliurament, que ha tingut lloc a les instal·lacions de Fundació Vimar a Sant Antoni de Calonge, ha comptat amb l’assistència del director de banca d’institucions de CaixaBank a Girona, Ferran Llach, el president de la Funació Vimar, Claudi Mato, i el director comercial de CaixaBank Consumer & Payments, Manel Ble.

Sobre Fundació Vimar

La Fundació Vimar és una entitat sense ànim de lucre que treballa perquè totes les persones amb discapacitat del Baix Empordà tinguin acolliment residencial a través de la llar residència i les residències, atenció diürna a través dels centres d’atenció especialitzada i centres ocupacionals, i un programa de suport a l’autonomia a la pròpia llar.

Sobre CaixaBank Payments & Consumer

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat líder en finançament al consum i mitjans de pagament a Espanya.

La companyia, amb més de 15 milions de clients entre Espanya i Portugal, un crèdit viu de prop de 8.100 milions d'euros i un parc de 18,4 milions de targetes, treballa per accelerar la transformació digital i les capacitats tecnològiques del grup. Així mateix, la impulsa l'acció social en tots els seus àmbits d'actuació, en col·laboració són les seves empreses clients.

 

NOTÍCIES RELACIONADES