Nota de premsa

Fundació Astres disposarà d’un vehicle per als seus projectes solidaris gràcies a la col·laboració de Fundació “la Caixa”

En el marc de “Fórmula Solidària”, una iniciativa de CaixaBank i de CaixaBank Payments & Consumer per canalitzar el suport econòmic de la Fundació “la Caixa” i d'empreses o particulars sensibles davant les dificultats dels més vulnerables

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Representants de CaixaBank i Fundació Astres en l’entrega del vehicle

L’acció correspon a la modalitat “Mobilitat Solidària”, dirigida a permetre la renovació de vehicles a les entitats socials.

Amb aquesta aportació, Fundació Astres disposarà d’una furgoneta adaptada per realitzar els desplaçaments amb la confortabilitat i mesures adequades per a un col·lectiu en risc d’exclusió social, com són les persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental.

La Fundació “la Caixa”, en col·laboració amb CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer, han contribuït amb un total de 20.000 euros perquè Fundació Astres pugui disposar d’una furgoneta de 9 places adaptada per al transport de persones a les seves activitats socioeducatives i de lleure, amb una major confortabilitat.

Es tracta d’una furgoneta adaptada que s’ha incorporat a les dinàmiques diàries de les persones que atén aquest servei. Aquesta permetrà realitzar els desplaçaments amb la confortabilitat i mesures adequades per a un col·lectiu en risc d’exclusió social, com són les persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental, que disposen d’unes necessitats específiques.

El vehicle, però, aporta molt més que confortabilitat i adaptació. També suposa un augment i una millora important dels recursos propis del servei vers aquestes persones que ha permès ampliar i complementar l’atenció oferta, augmentant el radi d’acció; i la incorporació i participació amb més activitats en l’entorn, cosa que incidirà de manera important en el desenvolupament i la integració a la societat i a la vida de les persones ateses.

L'acció s'emmarca en el programa “Fórmula Solidària”, una iniciativa de CaixaBank, que canalitza fons de la Fundació “la Caixa” i els suma a les aportacions d'empreses i particulars amb l'objectiu d'ajudar al fet que les entitats socials disposin dels mitjans materials per continuar treballant en benefici de les persones i col·lectius més necessitats.

La col·laboració realitzada a Girona pertany a la modalitat “Mobilitat Solidària”, que pretén proporcionar vehicles sostenibles o adaptats a entitats socials que els precisen amb urgència. CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer han canalitzat una aportació de la Fundació “la Caixa” de 20.000 euros.

A l'acte de lliurament, que ha tingut lloc a les instal·lacions de Fundació Astres, hi ha assistit el director de banca d’institucions de CaixaBank a Girona, Ivan Tibau, i la gerent de la Fundació Astres, Anna Sunyer.

Sobre Fundació Astres

La Fundació Astres, que forma part de Plataforma Educativa, desenvolupa projectes, programes i serveis per a l’atenció integral de persones amb discapacitat intel·lectual per a la millora de la seva autonomia. Durant el 2020, més de 130 professionals van treballar per a la inclusió de pràcticament 100 persones.

Aquesta atenció es fa a través de quatre línies de serveis: accions a residències; habitatges per a la inclusió i acompanyament a la vida independent; atenció diürna a centres ocupacionals; i atenció psicològica i grups de suport entre les famílies.

Sobre CaixaBank Payments & Consumer

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat líder en finançament al consum i mitjans de pagament a Espanya.

La companyia, amb més de 15 milions de clients entre Espanya i Portugal, un crèdit viu de prop de 8.100 milions d'euros i un parc de 18,4 milions de targetes, treballa per accelerar la transformació digital i les capacitats tecnològiques del grup. Així mateix, la impulsa l'acció social en tots els seus àmbits d'actuació, en col·laboració són les seves empreses clients.

 

NOTÍCIES RELACIONADES