Nota de premsa

El Plaza 3x3 CaixaBank 2019 arriba aquest dissabte a Cartagena

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Presentació del Plaza 3x3 CaixaBank a Cartagena

• Avui ha tingut lloc la presentació oficial del Plaza 3x3 CaixaBank, que arribarà aquest dissabte 7 de setembre a la Plaça de l'Ajuntament de Cartagena on serà la sisena parada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019. El dissabte al migdia es realitzarà l'acte institucional al qual acudiran la vicealcaldessa, Noelia Arroyo; el regidor d'Esports, Diego Ortega; el president de la Federació Murciana de Bàsquet, Juan Carlos Hernández; la directora d'Àrea de Negoci de CaixaBank a Cartagena, Susana Ruiz Castejón; i l'ambaixador de la Federació Espanyola de Bàsquet, Fernando Romay

Després de l'èxit de les cinc primeres parades de l'any a Àvila, Melilla, Logronyo, Pamplona i Palma, el circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019 arriba aquest dissabte 7 de setembre a Cartagena, la Plaça de l'Ajuntament de la qual acollirà una nova jornada de bàsquet 3x3 als carrers de Cartagena per a totes les edats i totalment gratuït. El major campionat de 3x3 gratuït i a l'aire lliure d'Espanya, comptarà amb la presència de l'ambaixador de la Federació Espanyola de Bàsquet Fernando Romay, qui amenitzarà la jornada amb concursos, sortejos i un petit clínic.

Durant la presentació del campionat aquest matí, la vicealcaldessa de Cartagena, Noelia Arroyo ha assenyalat que “el bàsquet és un esport molt practicat i molt estimat a Cartagena, on al voltant de 2.000 persones el practiquen”. En el Plaza 3x3 CaixaBank, ha explicat el president de la Federació de Bàsquet de la Regió de Múrcia, Juan Carlos Hernández, participaran “equips de 4 jugadors, que aniran alternant-se per jugar diferents partits de 3 jugadors contra 3 jugadors i guanyarà el que arribi a 21 punts o el que tingui major puntuació en un període de temps”.

Per la seva banda, Susana Ruiz –directora de l'àrea de negoci de CaixaBank a Cartagena- ha detallat que “CaixaBank és una entitat compromesa amb l'esport i especialment amb el bàsquet, modalitat amb la qual comparteix valors humans i estratègics com l'esforç, compromís, treball en equip, esperit de superació i respecte, conceptes associats a l'empresa i que ens mouen a involucrar-nos com a patrocinador principal d'aquest campionat”.

L'esdeveniment, organitzat per la FEB i patrocinat per CaixaBank, compta amb el suport de l'Ajuntament de Cartagena, la Federació de Bàsquet de la Regió de Múrcia i un equip de 20 voluntaris adscrits al Programa de Voluntaris FEB –CaixaBank encarregats de coordinar tots els detalls per a una exitosa jornada.

El dissabte, al migdia, es realitzarà l'acte institucional al qual assistiran la vicealcaldessa de Cartagena, Noelia Arroyo; el regidor d'Esports, Diego Ortega; el president de la Federació Murciana de Bàsquet, Juan Carlos Hernández i la directora d'Àrea de Negoci de CaixaBank a Cartagena, Susana Ruiz Castejón.

8 anys de bàsquet a les places més emblemàtiques

La d'aquest any 2019 serà la vuitena edició del Plaza 3x3 CaixaBank, el programa de promoció del bàsquet 3x3 gratuït i al carrer que des de 2012 ha recorregut gran part de la geografia espanyola amb parades a les places més emblemàtiques de les nostres ciutats.

Amb l'edició 2018 del circuit -que es va celebrar a Còrdova, Logronyo, Albacete, Pamplona, València, Tenerife, Càceres, Múrcia i Almería- el torneig ha aconseguit els 9.450 equips inscrits, 15.000 partits disputats, gairebé 40.000 participants i prop de 177.000 visitants des de la seva creació. El Plaza 3x3 CaixaBank, organitzat per la FEB, compta amb el suport de CaixaBank, soci patrocinador que dona nom al circuit, i la col·laboració de les institucions locals i autonòmiques, així com de les Federacions Autonòmiques.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través de la seva àmplia xarxa d'oficines, la major de totes distribuïda per la geografia espanyola, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per generar notorietat en el territori d'influència. Per aquest motiu, CaixaBank impulsa any rere any, des de fa set edicions, el major circuit de bàsquet 3x3 d'Espanya, que ha recorregut les places més emblemàtiques de més de 30 ciutats.

 

 

 

 

 

 

 

 

                                           

 

NOTÍCIES RELACIONADES