Nota de premsa

El Comitè Consultiu d'accionistes de CaixaBank es desplaça a Màlaga per conèixer ‘in situ’ el negoci a Andalusia

Òrgan representatiu dels accionistes minoristes de l’entitat

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Els membres del Comitè Consultiu, acompanyats per Juan Ignacio Zafra, director territorial de CaixaBank a Andalusia, i Meritxell Soler, directora de Relació amb Accionistes de CaixaBank.

• Els membres de l'òrgan consultiu han mantingut una trobada amb el director territorial de CaixaBank a Andalusia

• Els accionistes han rebut durant dos dies informació detallada de l'activitat del banc, especialment sobre els centres InTouch, Banca Privada, DayOne i la seu corporativa de Larios

• CaixaBank va ser la primera entitat financera a l'IBEX 35 a comptar amb un Comitè Consultiu d'accionistes, que té com a objectiu proposar, fomentar i valorar accions i canals de comunicació per millorar el diàleg entre l'entitat i els seus accionistes

 

Els membres del Comitè Consultiu d'accionistes de CaixaBank han mantingut una trobada amb el director territorial de l'entitat a Andalusia, Juan Ignacio Zafra, on han viatjat per mantenir dues jornades de treball amb l'objectiu de conèixer de primera mà l'activitat i el negoci del banc a la comunitat. Meritxell Soler, directora de Relació amb Accionistes, els ha acompanyat en aquesta visita.

Juan Ignacio Zafra els ha traslladat la fortalesa del negoci a Andalusia i ha subratllat que el banc està preparat per continuar creixent i donant suport als seus clients particulars i empreses, així com a l'economia i a la societat en general.

Així mateix, els membres del Comitè han visitat el centre InTouch situat en el Parc Tecnològic de Màlaga i han rebut explicacions sobre aquest servei en remot, indicat per a clients que es relacionen amb l'entitat principalment a través dels canals digitals i que porta a una millor experiència de client i més eficiència.

Durant aquestes dues jornades, els membres del Comitè Consultiu han tingut ocasió de conèixer l'activitat de l'oficina de CaixaBank DayOne ubicat al Parc Tecnològic de la ciutat, així com d'una start-up que ha rebut el suport de l'entitat per a la seva posada en marxa i desenvolupament. DayOne és la divisió de CaixaBank especialitzada en empreses tecnològiques i els seus inversors. El seu objectiu és acompanyar totes les empreses de base tecnològica, de ràpid desenvolupament i àmbit d'actuació global que fan activitats de valor afegit i que financen el creixement en les primeres etapes principalment amb fons propis. També disposa de serveis especialitzats per a inversors que donen suport al creixement de l'ecosistema (Business Angels, Venture Capital i Corporates). La trobada s'ha tancat amb un recorregut per una oficina store i pel nou edifici de Banca Privada a Màlaga.

Iniciativa pionera a l'IBEX 35

CaixaBank va ser la primera entitat financera a l'IBEX 35 a comptar amb un Comitè Consultiu d'accionistes que té com a objectiu proposar, fomentar i valorar accions i canals de comunicació per millorar el diàleg entre l'entitat i els seus accionistes.

Està format per membres representatius de la base accionarial i, segons estableix la normativa del Comitè, la permanència màxima és de tres anys, per la qual cosa anualment se'n renova una part. Els nous integrants són seleccionats a partir de les candidatures rebudes a l'Espai de l'accionista del web corporatiu (www.CaixaBank.com) i intenten reflectir la composició de la base accionarial. Cada integrant del Comitè ha de posseir un mínim de 1.000 accions durant tota la seva participació. El període de recepció de candidatures per a la renovació d'aquest any finalitza el proper 30 de juny.