Nota de premsa

Cristina González Viu serà proposada com a nova directora general de MicroBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Cristina González Viu nova directora General de MicroBank

• Substitueix en el càrrec a Albert López, qui té prejubilar-se pròximament, després de realitzar el traspàs complet de les seves funcions a la nova executiva.

• Aquest nomenament serà proposat al Consell d’Administració de MicroBank a la seva propera reunió.

La directora territorial de CaixaBank a Castella-la Manxa i Extremadura, Cristina González Viu, serà proposada com a nova directora general de MicroBank al Consell d'Administració del banc social en la seva pròxima reunió. Després de la seva aprovació, González Viu substituirà a Albert López, qui deixarà el càrrec després de liderar, durant 12 anys, el desenvolupament i creixement de l'entitat com a referent en microfinances i inclusió financera.

Albert López es va incorporar a “la Caixa” el 1982 i, des de llavors, ha ocupat càrrecs de responsabilitat en diferents empreses del Grup fins que, el 2008, va ser nomenat director general de MicroBank. En aquesta línia, Albert López seguirà vinculat a MicroBank ja que continuarà com a membre del seu Consell d'Administració.

Aprovació del Consell

En el pròxim Consell de MicroBank, es proposarà el nomenament de Cristina González Viu com a nova directora general del banc social que, a més, estarà subjecte a la verificació del Banc Central Europeu.

González Viu, que fins ara era la directora territorial de CaixaBank a Castella-la Manxa i Extremadura, és llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Desenvolupament Organitzacional en GR Institut per al Desenvolupament Organitzacional Tel-aviv, PDG pel IESE, AMP en ESADE  i forma part del col·lectiu de dones PROMOCIONA Programa Executiu de Dones en l'Alta Direcció a ESADE i ha obtingut el Transformational Leadership ICLD. Es va incorporar a CaixaBank l'any 1991 i ha exercit diferents càrrecs de responsabilitat, com a Directora de RH a la Direcció Territorial de Barcelona, Directora Comercial a Barcelona Província i directora territorial a Aragó-La Rioja.

MicroBank, banc social participat íntegrament per CaixaBank, està especialitzat en la concessió de préstecs de petit import a emprenedors, microempreses i persones que poden tenir majors dificultats per accedir al crèdit en el sistema bancari tradicional. MicroBank es va crear amb l'objectiu de potenciar la labor dels microcrèdits amb el rigor i sostenibilitat propis d'una entitat bancària.

 

NOTÍCIES RELACIONADES