Nota de premsa

Cristina González Viu, nova directora territorial de CaixaBank a Castella-la Manxa i Extremadura

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

• La fins ara màxima responsable de la Direcció Territorial, Isabel Moreno, dirigirà la nova Direcció Territorial Ebre.

Cristina González Viu ha sigut nomenada nova directora territorial de CaixaBank a Castella-la Manxa i Extremadura, en substitució d'Isabel Moreno, qui dirigirà a partir d'ara la nova Direcció Territorial Ebre que agrupa Navarra, Aragó i La Rioja.

Com a nova màxima responsable d'aquesta Direcció Territorial, Cristina González Viu gestionarà l'activitat de les 181 oficines i més de 480.000 clients que té l'entitat en aquestes comunitats.

Cristina González Viu, que fins ara era la directora territorial de CaixaBank a Aragó i La Rioja, és llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Desenvolupament Organitzacional en GR Institut per al Desenvolupament Organitzacional Tel-*aviv, PDG pel IESE, AMP en ESADE i forma part del col·lectiu de dones PROMOCIONA Programa Executiu de Dones en l'Alta Direcció en ESADE i ha obtingut el Transformational Leadership ICLD. Es va incorporar a CaixaBank l'any 1991 i ha exercit diferents càrrecs de responsabilitat, com a Directora de RH en la Direcció Territorial de Barcelona i Directora Comercial a Barcelona Província.

Per part seva, Isabel Moreno, que fins ara era directora territorial de CaixaBank a Castella-la Manxa i Extremadura, és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Comercial de Deusto, amb especialitat Financera. Es va incorporar a CaixaBank el 1999 i ha exercit diversos càrrecs de responsabilitat, destacant la seva labor com a directora d'Àrea de negoci en diferents territoris de la zona nord a més de ser Directora de Departament de Banca Premier a nivell nacional prèviament a incorporar-se com a Directora Territorial.

CaixaBank és el grup financer líder en banca minorista a Espanya, amb 15,6 milions de clients. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té la xarxa comercial més important de la península, amb prop de 5.000 oficines i el lideratge en innovació. A més disposa de la major base de clients digitals d'Espanya (6,3 milions).

 

NOTÍCIES RELACIONADES