Nota de premsa

Cristina González Viu, nova directora territorial de CaixaBank a Aragó i La Rioja

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Cristina González Viu, nova directora territorial de CaixaBank a Aragó i La Rioja

• El fins ara màxim responsable de la Direcció Territorial, Raúl Marqueta, dirigirà la nova Direcció Territorial d’inTouch.

Cristina González Viu ha estat nomenada nova directora territorial de CaixaBank a Aragó i La Rioja, en substitució de Raúl Marqueta, qui dirigirà a partir d'ara la Direcció Territorial d’InTouch.

Com a nova màxima responsable d'aquesta Direcció Territorial, Cristina González Viu gestionarà l'activitat de les 116 oficines situades a aquests territoris i més de 280.000 clients que l'entitat té distribuïts en aquestes dues Comunitats Autònomes.

Cristina González Viu, que fins ara era la directora comercial de CaixaBank a Barcelona Província, és Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Desenvolupament Organitzacional a GR Institut per al Desenvolupament Organitzacional Tel Aviv, PDG pel IESE, ha cursat el programa Promociona: Programa Executiu de Dones en l'Alta Direcció a ESADE i ha obtingut el Transformational Leadership ICLD. Es va incorporar a CaixaBank l'any 1991 i ha exercit diferents càrrecs de responsabilitat, destacant la seva tasca com a responsable de RRHH a l'antiga Delegació General de Girona, on també va exercir com a directora de l'Àrea de Negoci, i com a directora de Recursos Humans a la Direcció Territorial de Barcelona.

Per la seva banda, Raúl Marqueta, que fins ara era director territorial de CaixaBank a Aragó i La Rioja, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Saragossa i va cursar un PADE pel IESE el 2008.

El servei inTouch és una iniciativa creada per integrar en una única societat les capacitats de business intelligence de tot el grup. inTouch implementa un nou model de relació que integra les noves tecnologies de comunicació omnicanal que permeten estar prop del client i generen una relació de confiança entre aquest i el gestor expert. Actualment, CaixaBank té 6 centres inTouch en marxa a Madrid, Sevilla, Navarra, Barcelona, Burgos i Girona.

 

NOTÍCIES RELACIONADES