Nota de premsa

CaixaBank, única entitat financera en 483 poblacions d'Espanya

Fort compromís amb la inclusió financera en l'àmbit rural

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Oficina de CaixaBank a la localitat de Llívia (Girona)

• L'entitat disposa de prop de 4.000 oficines a Espanya i té presència a més de 2.230 municipis a totes les províncies espanyoles.

• Els ofimòbils de CaixaBank presten servei a 676 localitats en risc d’exclusió financera a Espanya i recorren 47.000 quilòmetres de mitjana al mes per acostar a més de 320.000 persones els serveis financers.

 

CaixaBank té un fort compromís amb la inclusió financera en l'àmbit rural. L'entitat compta amb la xarxa més gran d'oficines bancàries d'Espanya, amb prop de 4.000 sucursals, de les quals un total de 3.619 estan dedicades a prestar servei als clients particulars. A més de per el seu número, l'entitat també és líder per extensió de la seva xarxa comercial, amb presència a més de 2.230 municipis de totes les províncies espanyoles, entre les quals cal destacar un gran nombre de petites poblacions de l'àmbit rural.

Les localitats amb menys de 10.000 habitants sumen gairebé el 40% de la xarxa de CaixaBank i, en 483 d'elles, l'entitat és l'únic banc amb sucursal. CaixaBank ha assumit, des de fa temps, el compromís de no abandonar municipis en els quals sigui l'únic banc present. De fet, per a les poblacions més petites, l'entitat disposa de models de servei especials, com les oficines-finestreta, dependents d'una oficina situada en una població propera més gran i amb obertura alguns dies a la setmana, i les oficines amb un únic empleat, que és el director.

A més, CaixaBank disposa d’un servei d'ofimòbils, els quals arriben a 675 localitats en risc d’exclusió financera i que recorren 47.000 quilòmetres de mitjana al mes per acostar a més de 320.000 persones, siguin o no clients de l’entitat, el servei d’oficines i caixers de CaixaBank. Actualment, CaixaBank disposa de 18 ofimòbils operant rutes a Castella i Lleó, Comunitat Valenciana, La Rioja, Castella-La Manxa, Comunitat de Madrid i Andalusia.. El 70% de la població que atenen és major de 70 anys.

Oficines en constant evolució

A més de la seva extensió geogràfica, una altra característica de la xarxa de CaixaBank és la seva permanent evolució, amb l'objectiu de donar la millor resposta a les demandes dels usuaris.

Per això, CaixaBank disposa d'un ampli ventall d'especialitats a la seva xarxa d'oficines. Per exemple, l'entitat disposa d’un potent equip de gestors experts en banca de particulars, disponibles per oferir el servei que els clients necessiten de forma presencial a través de les oficines, però també amb eines digitals per mantenir el servei i l'acompanyament al client a distància quan aquest ho necessiti.

Alguns d'aquests gestors estan fins i tot especialitzats en un grup determinat de clients, com passa amb els dedicats a atendre els clients més grans de 65 anys. Es tracta dels gestors sènior, que CaixaBank està desplegant a la seva xarxa per millorar l'atenció a aquest col·lectiu.

Els clients poden comunicar-se fàcilment amb el seu gestor via WhatsApp o canal segur de comunicació a la banca digital i concertar una cita quan ho desitgi a la seva oficina. Bona part de la xarxa d'oficines de CaixaBank (les anomenades oficines Store, habitualment situades a les zones més concorregudes) tenen horari d'obertura ininterromput matí i tarda de dilluns a dijous, de 8.30 a 18.30 hores i els divendres, de 8.30 a 14.30 hores. En aquestes oficines, només es redueix l'horari d'obertura a les tardes entre l'1 de juliol i el 15 de setembre a causa de l'horari d'estiu.

Pel que fa a la resta de la xarxa de CaixaBank, manté l'horari tradicional d'atenció, amb obertura tots els dies, de dilluns a divendres, de 8.15 a 14.30 hores. També atenen la tarda dels dijous en els mesos d'horari d'hivern (entre octubre i març).

 

NOTÍCIES RELACIONADES