Nota de premsa

CaixaBank Tech reforça el seu equip per arribar als 1.000 experts en tecnologia aplicada als serveis financers

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank Tech.

• La filial tecnològica del Grup CaixaBank, clau en la transformació digital de l'entitat financera, incorporarà 200 nous professionals per créixer en desenvolupament d'aplicacions, "cloud", anàlisi de dades i intel·ligència artificial, entre d’altres especialitats.

• CaixaBank Tech compta amb equips tecnològics multidisciplinaris que proporcionen el millor servei IT al Grup CaixaBank i impulsen el desenvolupament de noves solucions financeres, en estreta col·laboració amb líders tecnològics mundials, com Google Cloud, IBM, Microsoft, o Salesforce.

• Les posicions estan ubicades en qualsevol dels tres centres operatius de CaixaBank Tech: Barcelona, Madrid i una nova seu, de recent obertura, a Sevilla.

 

CaixaBank Tech, la filial tecnològica del Grup CaixaBank, ampliarà el seu equip professional amb la incorporació de 200 professionals externs, principalment joves amb formació de graus tecnològics i científics.

El procés de selecció ja es troba en marxa, amb l'objectiu que les noves incorporacions es materialitzin abans de finals del 2023. D'aquesta manera, CaixaBank Tech passarà a superar els 1.000 empleats en plantilla, en un moment clau en la transformació digital del Grup CaixaBank i del sector bancari en general.

Entre els àmbits en que CaixaBank Tech reforçarà el seu equip, cal destacar l'entorn de la intel·ligència artificial i l'analítica avançada, amb diverses posicions d'enginyers de dades, científics de dades i especialistes en machine learning, deep learning (aprenentatge profund) i processament del llenguatge natural.

La companyia incorporarà també desenvolupadors en Phyton, React i Java per acompanyar el desenvolupament d'apps híbrides, al desenvolupament de models d'IA i analítica avançada i potenciar les aplicacions de software ("apificació") en els serveis financers. Igualment, s'estan seleccionant especialistes de ciberseguretat i experts en cloud, així com especialistes en màrqueting digital, usabilitat (UX) i enginyers de qualitat (quality assurance).

També s'estan seleccionant professionals per a l'equip dedicat a transformació digital, amb especialitats com metodologies agile i scrum, innovació i transformació del lloc de treball.

Nou centre de CaixaBank Tech a Sevilla

Les posicions estan basades a Madrid i Barcelona, així com en un nou centre que CaixaBank Tech ha obert a la ciutat de Sevilla. Per a la companyia, Sevilla té un gran potencial com a hub de desenvolupament tecnològic i l'obertura del centre facilitarà l'atracció de talent tecnològic interessat a créixer professionalment en el Grup CaixaBank.

L'equip de Sevilla treballarà per a totes les àrees d'especialitat de CaixaBank Tech, tot i que tindrà un focus especial com a centre de desenvolupament de software amb perfils especialitzats.

Sobre CaixaBank Tech

CaixaBank Tech és la filial del Grup CaixaBank que incorpora a la majoria d'equips especialitzats en tecnologia. El seu paper és clau per a la creació i desenvolupament dels productes i serveis del banc, que té més de 20 milions de clients i la base més gran de clients digitals d'un banc a Espanya, amb més d'11 milions d'usuaris de la seva banca digital CaixaBankNow web i app.

Com a companyia experta en tecnologia, CaixaBank Tech impulsa tot el cicle de desenvolupament de noves solucions financeres (end to end), amb la qualitat com a element diferencial en els projectes i amb un focus especial en la intel·ligència artificial, l'analítica avançada de dades, la cloud híbrida i la creació d'aplicacions.

Els equips treballen en estreta col·laboració amb els millors partners tecnològics de cada especialitat i aplicant noves metodologies que aporten innovació a totes les fases del procés. El desenvolupament de projectes amb socis que són líders globals de tecnologia, com Google Cloud, IBM, Microsoft o Salesforce, afavoreix el creixement en especialització dels professionals de CaixaBank Tech, que tenen la possibilitat d'accedir a plataformes de formació i certificacions oficials, així com de participar en activitats de cocreació en matèria d'innovació com bootcamps o hackatons i congressos internacionals.

Per afavorir l'atracció i retenció de talent, la companyia aposta per noves metodologies de gestió de projectes i carreres professionals, com la gamificació, a partir d'un model d'organització flexible i estructures horitzontals basades en projectes i especialitats per al desenvolupament professional aportant el màxim coneixement tècnic i amb una cultura enfocada a aquests perfils. Així mateix, CaixaBank Tech és pionera en flexibilitat, wellbeing, sostenibilitat i compromís social dirigits al seu equip professional, com la participació en els projectes de Voluntariat CaixaBank, una de les majors iniciatives de voluntariat d'Espanya.

 

NOTÍCIES RELACIONADES