Nota de premsa

CaixaBank es converteix en soci financer de la RFEF i patrocinarà la Selecció Espanyola de futbol fins al 2024

Entre 2006 i 2009, CaixaBank ja va patrocinar la Reial Federació Espanyola de Futbol

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Gonzalo Gortázar, Luis Rubiales, Jordi Gual i Andreu Subies a l'acte de presentació del patrocini de CaixaBank amb la RFEF

• El president de la RFEF, Luis Rubiales, i el conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, han ratificat avui l'acord entre ambdues entitats per als propers 6 anys.

• El banc es converteix en el soci financer exclusiu de la RFEF, a la qual aportarà la seva experiència com a principal banc dels clubs de futbol a Espanya, on patrocina 16 equips de Primera Divisió i 15 de Segona.

• Les contrapartides de l'acord amb la RFEF giren al voltant de tres grans eixos: proveïdor de serveis financers per a un ampli col•lectiu, notorietat de marca i activitats d’hospitality.

CaixaBank ha arribat a un acord amb la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) mitjançant el qual l'entitat es converteix en soci financer exclusiu i patrocinador oficial de les seleccions espanyoles de futbol masculines i femenines fins a l'any 2024.

Aquest conveni, ratificat avui pel president de la RFEF, Luis Rubiales, i el conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, també inclourà accions de suport al futbol base, així com diferents iniciatives vinculades a la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) d'ambdues entitats i al poder integrador i social del futbol.

El patrocini de CaixaBank estarà vigent al Mundial de Rússia 2018, que s'inicia el proper 15 de juny, i la marca del banc estarà present a l’equipament d'entrenament de la selecció espanyola de futbol.

L'entitat presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar ja va ser patrocinador oficial de la RFEF entre el 2006 i 2009. Amb aquest acord, CaixaBank es convertirà en soci financer en exclusiva i aportarà a la Federació i al seu milió d'esportistes federats tota la seva experiència tecnològica derivada de la decidida aposta del banc per la innovació.

Per al president de CaixaBank, Jordi Gual, aquest acord “suposa una magnífica oportunitat per establir una estratègia a llarg termini amb la Federació, sumar i compartir experiències, i desenvolupar i ampliar tota la nostra operativa financera al servei d'una institució de les característiques de la Reial Federació Espanyola de Futbol com, per exemple, facilitar la gestió financera del seu milió d'esportistes federats”.

Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, ha assenyalat que per a l'entitat és “una gran satisfacció donar suport a la Selecció Espanyola de futbol i acompanyar-la en els apassionants reptes que afrontarà en els propers anys”. A més, aquesta nova col·laboració “complementa l'estratègia de CaixaBank per convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya, on ja patrocina 16 equips de Primera Divisió i 15 de Segona Divisió”, ha subratllat Gortázar.

Per la seva banda, Luis Rubiales, president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), s’ha mostrat molt feliç amb l’acord: “S’uneixen dos gegants per aconseguir l’excel·lència que busquem a la RFEF. CaixaBank ens ajudarà a aconseguir l’impuls tecnològic que necessita la Federació. És un gran acord per a nosaltres i estem molt satisfets d’anar de la mà d’una potència de la magnitud de CaixaBank”.

Patrocini centrat en tres grans eixos

Les contrapartides de l'acord de l'entitat presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar giren al voltant de tres grans eixos: proveïdor de serveis financers per a un ampli col·lectiu, notorietat de marca i hospitality. D'aquesta manera, CaixaBank canalitzarà gran part del negoci financer de la RFEF i oferirà serveis i experiències exclusives per a diferents col·lectius, com els federats, col·legiats i empleats, entre d’altres.

En aquest àmbit, i seguint el model d'èxit implantat a la Federació Catalana de Futbol, l'entitat financera ajudarà a la RFEF en la canalització online de pagaments als àrbitres, la gestió diària dels entrenadors i jugadors federats amb la Federació en tots els seus tràmits, així com la mutualitat dels futbolistes.

Al mateix temps, CaixaBank comptarà amb un paquet de contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca en les diferents instal·lacions esportives de la RFEF, paquets d'hospitalitat per a clients de l'entitat i publicitat als diferents canals de comunicació de la Federació.

Entitat compromesa amb l’esport

Amb aquest nou acord amb la RFEF per als propers sis anys, CaixaBank reafirma la seva decidida aposta per l'esport, eix sobre el qual pivota tota l'estratègia de patrocini del banc, tant a nivell local com nacional.

Aquesta implicació de CaixaBank amb l'esport es remunta a fa 25 anys, quan l'entitat va decidir donar suport a l'esport olímpic mitjançant l'acord subscrit amb el Pla ADO, convertint-se en una de les entitats pioneres en patrocini esportiu d'Espanya.

En relació amb el futbol, l'entitat financera va impulsar el 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya. En l'actualitat, CaixaBank patrocina 16 equips de Primera Divisió, 15 de Segona Divisió i, després de l'acord signat amb la RFEF, també a les seleccions absolutes masculina, femenina i les seves corresponents categories inferiors.

En aquest sentit, CaixaBank ha creat ‘Family Futbol’, el programa que ofereix experiències exclusives com l'assistència a entrenaments, partits en el terreny de joc oficial o conèixer personalment els jugadors, totes elles vinculades als clients que formen part del programa.

A través d'aquesta acció, CaixaBank avança en la generació de negoci en oferir experiències i avantatges exclusius als seus clients a cada territori d'influència de l'entitat. A través de la xarxa de prop de 5.000 oficines distribuïdes per tot el país, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat propera amb el client, que es tradueix en el patrocini com a estratègia adequada per generar notorietat en el territori d'influència.

 

NOTÍCIES RELACIONADES