Nota de premsa

CaixaBank reuneix el seu Consell Assessor als serveis corporatius de Barcelona

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Reunió Consell Assessor CaixaBank a Girona

• La trobada ha estat presidida pel director de Negoci de CaixaBank, Jaume Masana, i pel director territorial a Catalunya de CaixaBank, Josep Mª Gonzàlez.

El Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Girona s’ha reunit a la seu de serveis corporatius de l’entitat a Barcelona. Aquest òrgan consultiu té com a objectiu vetllar pels interessos financers i socials dels clients del banc a les comarques gironines. La trobada ha estat presidida pel director de Negoci de CaixaBank, Jaume Masana, i pel director territorial a Catalunya de CaixaBank, Josep Mª Gonzàlez.

Durant la reunió, els membres del Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Girona han debatut sobre les principals variables de la conjuntura econòmica i han analitzat les previsions de futur, així com les dades específiques de les comarques gironines. 

A aquesta nova reunió del Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Girona s’han incorporat tres nous membres: Agustí Codina, Elisabeth Cañigueral i Francesc Julià.

El Consell Assessor de CaixaBank a Girona treballa amb l’objectiu de garantir les funcions de representació institucional, de seguiment de l’activitat financera i de l’acció social de CaixaBank en aquest territori.

Els membres d’aquest òrgan consultiu, persones totes elles de reconeguda trajectòria i prestigi professional, assessoren i informen a l’entitat financera sobre aquelles qüestions que afectin a la situació econòmica de Girona, a les perspectives de desenvolupament o les oportunitats que es puguin projectar a la zona. La durada del seu mandat és de tres anys, encara que podran ser reelegits.

 

NOTÍCIES RELACIONADES