Nota de premsa

CaixaBank reuneix cinquanta empresaris hotelers de la província de Castelló en una jornada sobre assessorament patrimonial i mitjans de pagament

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
CaixaBank reuneix empresaris hotelers de Castelló

• L'entitat organitza aquest tipus d'activitats per als seus clients empreses del sector hoteler, amb l'objectiu d'assessorar-los en productes i serveis especialitzats.

CaixaBank Empreses juntament amb CaixaBank Banca Privada i CaixaBank Hotels & Tourism ha reunit avui al Casino Antic de Castelló cinquanta empresaris hotelers de la província de Castelló en la jornada ”Turisme preparat per al futur” per presentar els seus serveis especialitzats per al sector, assessorament patrimonial i altres aspectes, que poden aportar un gran valor a les companyies hoteleres com assessor financer, basat en la seva experiència en el sector del turisme.

L'acte ha comptat amb l'assistència de David Ripollés, director del centre d'empreses de CaixaBank a Castelló, qui ha donat la benvinguda als assistents i ha posat en valor la proposta de CaixaBank Empreses per donar suport al teixit empresarial de la província de Castelló; i de Samuel Fandos, responsable de CaixaBank Hotels & Tourism a la Comunitat Valenciana, qui ha mostrat la ferma aposta de CaixaBank pel mercat turístic i, concretament, per la innovació turística a Espanya, que es materialitza a través de la línia de negoci CaixaBank Hotels & Tourism, i té com a objectiu l'impuls del mercat turístic a través de la proximitat amb les empreses i negocis hotelers.

Per la seva banda, Antonio Roca, responsable de Comercia Global Payments a la Comunitat Valenciana, ha exposat els avantatges de les solucions de mitjans de pagament de CaixaBank, amb solucions específiques que han estat desenvolupades en col·laboració amb els principals partners del sector, i que estan basades en la tecnologia de tokenització: permeten gestionar de forma segura i eficient els pagaments dels clients, millorant l'experiència d'usuari i aconseguint reduir les friccions en el procés de pagament.

Posteriorment, Pablo Boguñá, gerent del departament d'Assessorament Patrimonial de CaixaBank Banca Privada, ha impartit la conferència “Preparat per al futur. La importància de Planificar”, tractant també el tema de les estructures fiscals eficients.

La jornada també ha comptat amb l'assistència de Maribel Caballer, coordinadora d'Incorpora Comunitat Valenciana, qui ha exposat les grans possibilitats que ofereix el programa Incorpora de l'Obra Social “la Caixa” de cara a la contractació per part de les empreses de persones pertanyents a col·lectius en risc d'exclusió social.

Finalment, Susana González, directora del Centre de Banca Privada de CaixaBank a Castelló, ha clausurat la jornada agraint la presència a tots els assistents i posant a la seva disposició la proposta de valor de CaixaBank Banca Privada.

Productes especialitzats per al sector turístic

CaixaBank Hotels & Tourism té com a objectiu oferir a les empreses del sector turístic l'atenció personalitzada que necessiten, mitjançant un equip de 30 professionals que ofereixen a cada client un servei d'alt valor afegit, basat en l'excel·lència, qualitat i proximitat.

CaixaBank Hotels & Tourism posa a la disposició del mercat hoteler una oferta de productes i serveis diferencials per ajudar a optimitzar la rendibilitat del seu negoci i a simplificar la seva activitat diària. La incorporació de nous productes i serveis específics per al mercat hoteler complementa l'especialització en el sector tenint en compte les necessitats dels diferents subsectors: hotels, allotjaments turístics i càmpings.

El catàleg inclou un dossier de productes específics i finançament adaptat als projectes hotelers, amb una anàlisi prèvia gratuïta. A més d'assessorar en les inversions dels clients i fomentar la modernització de la planta hotelera existent, CaixaBank promou el finançament de la compra d'actius hotelers i la de projectes de nova construcció, tant en el segment urbà com en el vacacional.

CaixaBank Hotels & Tourism ha signat durant 2018 més de 40 convenis amb federacions i associacions hoteleres, com la Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT); i ha organitzat 45 trobades amb empresaris referents del sector per tota la geografia espanyola.

El banc que trien les empreses

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per a les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 125 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.183 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial.

 

NOTÍCIES RELACIONADES