Nota de premsa

CaixaBank reuneix a Saragossa més de 300 professionals del sector agrari en una Jornada AgroBank sobre Eficiència

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Jornada AgroBank Eficiència Zaragoza

• Cristina González Viu, directora territorial de CaixaBank a l’Aragó i La Rioja ha inaugurat la jornada juntament amb María Fernández, subdirectora general de Regadius i Infraestructures rurals del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), i per la seva part, Joaquin Olona, conseller de Desenvolupament Rural i Sostenibilitat del Govern d'Aragó ha clausurat la jornada.

• La jornada sobre Eficiència ha tingut com a objectiu compartir amb els professionals del sector els avanços que s'estan donant en el sector agroalimentari.

Més de 350 persones s'han reunit avui en la Jornada AgroBank Eficiència, una trobada entre professionals i experts del sector agroalimentari que s'ha celebrat avui a Saragossa. L'objectiu de la jornada ha estat compartir els avanços en el desenvolupament i ús responsable dels recursos i els exemples de bones pràctiques que s'estan donant en aquest important sector econòmic a l’Aragó.

La jornada, celebrada a l'Auditori de Saragossa, ha estat inaugurada per Cristina González Viu, directora territorial de CaixaBank a l’Aragó i La Rioja; juntament amb María Fernández, subdirectora general de Regadius i Infraestructures rurals del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, i Joaquin Olona, conseller de Desenvolupament Rural i Sostenibilitat del Govern d'Aragó ha clausurat la jornada.

Després de les intervencions d'obertura, Joan Girona, investigador de l’IRTA, ha protagonitzat la primera conferència sota el títol ‘Aigua, aliments i territori”.

Posteriorment, s'ha desenvolupat la ponència de la subdirectora general de Regadius i Infraestructures rurals del Ministeri d'Agricultura, María Fernández que ha abordat la visió del MAPA, en els regadius i el futur del medi rural.

Mª José Poblet, cap del Servei de Modernització d'Explotacions del Govern d'Aragó, ha parlat sobre el tema ‘Joves agricultors i relleu generacional”.

La Jornada AgroBank ha conclòs amb la celebració d'una taula rodona moderada per Chema Paraed, presentador del programa Tempero a Aragón TV, en la qual s'ha parlat sobre l'ús eficient dels recursos i s'han compartit experiències innovadores, així com una visió sobre el futur del sector. La tertúlia ha comptat amb la participació de César Trillo, president de Comunitat General de Regs de l'Alt Aragó, Gustavo Lázaro, president d’Interlázarp, Ricardo Lafita, director general d’Agrovac i Miguel Angel Salafranca, conseller delegat de La Peña 99.

Joaquin Olona, conseller de Desenvolupament Rural i Sostenibilitat del Govern d'Aragó, ha clausurat la jornada i ha donat pas a un còctel networking per tancar la sessió.

 

Joaquin Olona (conseller de Desenvolupament Rural i Sostenibilitat del Govern d'Aragó) i Cristina González Viu (directora territorial de CaixaBank a Aragó i La Rioja).

AgroBank, una línia de negoci per al sector

Les jornades agràries formen part d’AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank dirigida al sector agrari, amb la qual l'entitat financera ha consolidat el seu lideratge en aquest segment i ja té com a clients 1 de cada 4 agricultors espanyols.

En els seus 4 anys de vida, AgroBank ha superat els 18.400 milions d'euros de volum de negoci, amb més de 350.000 clients, una quota PAC del 15% i una quota d'autònoms agraris del 27,5%.

La proposta de valor d’AgroBank combina el desenvolupament dels millors productes i serveis per al sector, juntament amb un assessorament pròxim que CaixaBank ofereix en les seves prop de 1.000 oficines especialitzades i amb més de 3.000 gestors formats en el negoci agrari. Lògicament, aquestes oficines estan situades en els nuclis de població rural, l'activitat de la qual se sustenta en bona mesura sobre el primer sector. A l’Aragó, hi ha 26 oficines AgroBank, en les quals 100 professionals atenen els clients dels sectors agrari i agroalimentari.

 

NOTÍCIES RELACIONADES