Nota de premsa

CaixaBank reorganitza les seves Direccions Territorials per potenciar la proximitat i millorar l’experiència de client

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, en la presentació de resultats de l'entitat en el tercer trimestre de 2023.

• El Comitè de Direcció ha proposat integrar les DT Madrid Metropolitana i Madrid Sud en una única Direcció Territorial i, d'altra banda, unir les DT de Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia.

• AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank especialitzada en el sector agroalimentari, passarà a estar dirigida per Jaime Campos, fins al moment director territorial de la DT Castella-La Manxa i Extremadura.

 

El Comitè de Direcció de CaixaBank ha proposat una nova estructura de Direccions Territorials amb l'objectiu de continuar adaptant-se a les necessitats del mercat, posar el focus en la proximitat i millorar l'experiència de client.

Amb aquesta reorganització, les Direccions Territorials de CaixaBank passen de les 13 actuals a 11 centres territorials amb l'objectiu de mantenir el suport i la vertebració de tot el territori nacional. La nova estructura continuarà desenvolupant l'especialització de la xarxa i la personalització del servei, de manera que contribuirà a potenciar la proximitat i l'adaptació a les necessitats del client.

D'aquesta manera, CaixaBank integra les actuals direccions de Madrid Metropolitana i Madrid Sud en una única Direcció Territorial, que passarà a denominar-se DT Madrid, per potenciar el negoci en aquesta comunitat autònoma. Al capdavant d'aquesta nova Direcció Territorial se situarà Xicu Costa, fins al moment director territorial de la DT Comunitat Valenciana.

La nova Direcció Territorial Madrid gestionarà l'activitat de les 526 oficines i centres de l'entitat en la comunitat autònoma de Madrid, així com els més de 2,5 milions de clients i 4.600 professionals del banc.

A més, el Comitè de Direcció ha aprovat que la fins ara directora territorial de CaixaBank a la DT Múrcia, Olga García Saz, assumeixi també la direcció de la DT Comunitat Valenciana, i que ambdues passin a integrar-se en una única Direcció Territorial. La nova DT Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia, que tindrà la seva seu a València, disposa d'una xarxa de 518 oficines i centres, més de dos milions de clients i més de 3.800 empleats.

En línia amb el compromís que CaixaBank manté amb la Regió de Múrcia per reforçar la implicació amb l'economia local, així com per donar suport a les seves empreses, pimes, autònoms, famílies i institucions, s'ha nomenat Juan Jesús Lozano com a director Regió de Múrcia, fins ara director Comercial de Banca d'Empreses de la DT Múrcia, que reportarà directament a la DT Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia, Olga García Saz.

Al seu torn, Juan Luis Vidal, fins ara director territorial de la DT Madrid Sud, passa a dirigir la Direcció Territorial de Castella-La Manxa i Extremadura. Aquesta direcció disposa d'una xarxa de 205 oficines i centres i més de 1.000 empleats.

D'altra banda, el Comitè de Direcció ha proposat el nomenament de Jaime Campos com a director d'AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank especialitzada en el sector agroalimentari. Campos era fins a dia d’avui director territorial de la DT Castella-La Manxa i Extremadura.

Així mateix, Sergio Gutiérrez, que fins ara era director d'AgroBank, liderarà la Direcció de Marca, depenent de la Direcció de Comunicació i Relacions Institucionals.

La nova estructura de Direccions Territorials de CaixaBank estarà formada per:

  • Direcció Territorial Madrid, que serà dirigida per Xicu Costa.
  • Direcció Territorial Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia, que serà dirigida per Olga García Saz.
  • Direcció Territorial Castella-La Manxa i Extremadura, que serà dirigida per Juan Luis Vidal.
  • Direcció Territorial Barcelona, dirigida per Maria Alsina. Inclou Barcelona ciutat i àrea metropolitana.
  • Direcció Territorial Andalusia, dirigida per Juan Ignacio Zafra.
  • Direcció Territorial Catalunya, dirigida per Josep Maria Gonzàlez.
  • Direcció Territorial Castella i Lleó, dirigida per Belén Martín.
  • Direcció Territorial Canàries, dirigida per Manuel Afonso.
  • Direcció Territorial Nord, dirigida per Juan Pedro Badiola. inclou País Basc, Cantàbria, Astúries i Galícia.
  • Direcció Territorial Ebre, dirigida per Isabel Moreno. Inclou Navarra, Aragó i La Rioja.
  • Direcció Territorial Balears, dirigida per María Cruz Rivera.