Nota de premsa

CaixaBank renova l’acord de patrocini amb el Nàstic per vuitena temporada consecutiva

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, i el president del Nàstic, Josep Maria Andreu.

• L’entitat financera esdevé partner oficial i sòcia financera del Gimnàstic de Tarragona, SAD.

• El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat la importància de l’acord gràcies al qual l’entitat acompanyarà al Nàstic durant aquesta temporada.

• CaixaBank col·labora amb el Nàstic en la captació de nous socis amb una campanya per la que regala dos abonaments de temporada als clients que domiciliïn la nòmina.

CaixaBank i el Gimnàstic de Tarragona, SAD han signat l’acord de renovació del patrocini que uneix a l’entitat financera i al club català per a aquesta temporada. Ambdues entitats mantenen l’acord de patrocini des de l’any 2010 i, mitjançant aquesta renovació, CaixaBank esdevé partner oficial i soci financer del club tarragoní.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu; i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, han signat aquest nou acord, que vincularà a ambdues entitats fins a la finalització de la present temporada, a les oficines del club esportiu. Tanmateix, CaixaBank, en qualitat de principal soci financer del club, ha col•laborat en la captació de nous socis amb una campanya per la que regala dos abonaments de temporada als clients que domiciliïn la nòmina.

Josep Maria Andreu ha manifestat que “aquesta renovació de patrocini reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament”. Per la seva banda, el director territorial de CaixaBank, Jaume Masana, també ha destacat la importància d’aquest acord gràcies al qual “l’entitat acompanyarà i recolzarà al Nàstic una temporada més. Aquest patrocini suposa un impuls a l’estratègia comercial de CaixaBank que manté ferma la seva aposta per l’esport i per Tarragona”.

Nou acord de patrocini com a equip de segona divisió

Amb motiu de la nova vinculació segellada entre el Nàstic i CaixaBank, l’entitat financera disposarà d’un paquet de contraprestacions en concepte de drets d’imatge, visibilitat de marca a les diferents instal·lacions esportives del club així com presència a la publicitat, comunicacions i documents comercials del conjunt grana en els seus diferents canals oficials.

Al mateix temps, l’entitat financera disposarà de serveis preferencials per a clients com paquets d’hospitalitat, experiències exclusives consistents en disputar un partit a les instal·lacions oficials del club o l’assistència a esdeveniments privats per a conèixer als jugadors de la primera plantilla o merchandising oficial.

CaixaBank, el banc dels equips de futbol

CaixaBank va impulsar fa sis anys una estratègia adreçada a convertir-se en el banc dels equips de futbol. Després de renovar el patrocini amb el Nàstic, CaixaBank manté acords amb 16 equips de futbol de Primera Divisió i 15 equips de Segona Divisió.

Tot plegat amb l’objectiu d’aprofitar aquesta nova oportunitat comercial, incrementar la notorietat de marca i captar i fidelitzar als clients en un entorn cada cop més competitiu. Per tant, mitjançant els patrocinis esportius –principalment el futbol– CaixaBank avança en la generació de negoci a l’oferir experiències i avantatges exclusius als seus clients.

Des de l’inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 190.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats i ha finançat 35.000 abonaments.

 

NOTÍCIES RELACIONADES