Nota de premsa

CaixaBank renova com a patrocinador oficial del Sevilla Futbol Club per les següents quatre temporades

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Chus Catalá, directora territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental, i José Castro, president del Sevilla FC

• L'entitat financera reforça el seu compromís amb l'esport i, en particular, amb l'equip andalús i la seva afició.

• L'acord estableix una intensa col•laboració especialment en tres àmbits: drets de marca, finances i accions innovadores dirigides als aficionats.

• Des del 2011, CaixaBank impulsa una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya.

CaixaBank i el Sevilla FC han signat un acord mitjançant el qual l'entitat bancària renova la seva condició de patrocinador oficial del club, que es va iniciar des del 2011, per a les pròximes quatre temporades, fins l'any 2023. L'entitat financera, presidida per Jordi Gual i de la qual Gonzalo Gortázar és el seu conseller delegat, ha volgut continuar mostrant el seu suport i compromís amb l'esport, amb l'equip andalús i amb tota la seva afició.

La signatura ha comptat amb la presència del president del Sevilla FC, José Castro, i la directora territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental, María Jesús Catalá, qui ha explicat que “per a CaixaBank és un orgull continuar sent patrocinador oficial del club consolidant la proximitat que hem mantingut en els darrers anys i reafirmant una aposta de futur fins al 2023. Els aficionats del Sevilla FC podran continuar gaudint dels avantatges i facilitats per tal de poder animar al seu equip i gaudir dels partits de futbol al seu estadi”.

Per part seva, el president del Sevilla FC, José Castro, es va mostrar “molt satisfet” d'haver renovat aquest patrocini fins al 2023. “Amb CaixBank portem treballant molts anys i ara ens assegurem quatre més, la qual cosa vol dir que totes dues entitats se senten còmodes amb aquesta col·laboració mútua. La renovació de la confiança deixa clar que les parts estan contentes amb la col·laboració, que tant de bo es pugui continuar prolongant en el temps”.

Drets de marca, col·laboració financera i accions per als aficionats

L'acord entre totes dues entitats estableix el patrocini de CaixaBank, gràcies al qual l'entitat financera comptarà amb una sèrie de contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca. Aquests drets són vinculants a les diferents instal·lacions esportives del club. El patrocini també inclou paquets d’hospitality per a clients de l'entitat i publicitat en els diferents canals de comunicació del Sevilla FC.

D'altra banda, l'acord renova la relació que CaixaBank ha mantingut des del 2011 amb el Sevilla Futbol Club com el banc de referència per a la seva operativa financera i manté la col·laboració en altres àmbits comercials, com l'emissió de targetes financeres dissenyades i personalitzades per als simpatitzants de l'equip.

Al mateix temps, el renovat compromís entre el club i l'entitat financera permetrà a CaixaBank desenvolupar i activar innovadores accions dirigides als aficionats.

CaixaBank, el banc dels clubs de futbol

CaixaBank impulsa des del 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya. Actualment, l'entitat patrocina a 17 equips de Primera Divisió i 13 de Segona Divisió.

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb la pràctica esportiva, com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través de la xarxa de més de 5.000 oficines distribuïdes per tot el país, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per generar notorietat en el territori d'influència.

Així mateix, el patrocini esportiu també ofereix sinergies amb l'àmbit comercial. Des de l'inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 25.000 nòmines i ha finançat 50.000 abonaments.