Nota de premsa

CaixaBank renova com a patrocinador oficial del Real Club Esportiu Mallorca durant dues temporades

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Maheta Molango (Conseller Delegat del RCD Mallorca) i Maria Cruz Rivera (Directora Territorial de CaixaBank a Balears) renoven l’acord de patrocini entre ambdues entitats.

• L'entitat financera reforça el seu compromís amb l'esport i, en particular, amb l'equip balear i la seva afició.

• L'acord estableix una intensa col·laboració especialment en tres àmbits: drets de marca, finances i accions innovadores dirigides als aficionats.

• Des de 2011, CaixaBank impulsa una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya.

CaixaBank i el RCD Mallorca han signat un acord mitjançant el qual l'entitat bancària renova la seva condició de patrocinador oficial del club fins l'any 2021. L'entitat financera, presidida per Jordi Gual i de la qual Gonzalo Gortazar és el seu conseller delegat, ha volgut continuar mostrant el seu suport i compromís amb l'esport, amb l'equip balear i amb tota la seva afició.

La signatura ha comptat amb la presència del Conseller Delegat del RCD Mallorca, Maheta Molango, i la directora territorial de CaixaBank a Balears, María Cruz Rivera, qui ha explicat que “per CaixaBank és un orgull continuar sent patrocinador oficial del club consolidant la proximitat que portem mantenint en els últims anys i reafirmant una aposta de futur fins el 2021”. Els aficionats del RCD Mallorca podran continuar gaudint dels avantatges i facilitats perquè puguin animar al seu equip i gaudir dels partits de futbol en el seu estadi”.

Per part seva, el Conseller Delegat del Club, es va mostrar “molt satisfet” d'haver renovat aquest patrocini fins el 2021. “Amb CaixaBank portem treballant molts anys i ara ens n’assegurem quatre més, la qual cosa vol dir que totes dues entitats se senten còmodes amb aquesta col·laboració mútua. La renovació de la confiança deixa clar que les parts estan contentes amb la col·laboració, que tant de bo es pugui continuar prolongant en el temps”.

Drets de marca, col·laboració financera i accions per als aficionats

L'acord entre totes dues entitats estableix el patrocini de CaixaBank, gràcies al qual l'entitat financera comptarà amb una sèrie de contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca. Aquests drets són vinculants a les diferents instal·lacions esportives del club. El patrocini també inclou paquets de hospitality per a clients de l'entitat i publicitat en els diferents canals de comunicació del RCD Mallorca.

D'altra banda, l'acord renova la relació que CaixaBank ha mantingut des de 2011 amb el RCD Mallorca com el banc de referència per a la seva operativa financera i manté la col·laboració en altres àmbits comercials, com l'emissió de targetes financeres dissenyades i personalitzades per als simpatitzants de l'equip.

Al mateix temps, el renovat compromís entre el club i l'entitat financera permetrà a CaixaBank desenvolupar i activar innovadores accions dirigides als afeccionats.

CaixaBank, el banc dels clubs de futbol

CaixaBank impulsa des de 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya. Actualment, l'entitat patrocina a 17 equips de Primera Divisió i 13 de Segona Divisió.

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb la pràctica esportiva, com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través de la xarxa de més de 5.000 oficines distribuïdes per tot el país, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per a generar notorietat en el territori d'influència.

Així mateix, el patrocini esportiu també ofereix sinergies amb l'àmbit comercial. Des de l'inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 25.000 nòmines i ha finançat 50.000 abonaments.

 

NOTÍCIES RELACIONADES