Nota de premsa

CaixaBank renova com a patrocinador oficial de la Unión Deportiva Las Palmas per dues temporades

Nou acord de patrocini fins el 2022

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Juan Ramón Fuertes, director territorial de CaixaBank a Canarias, i el capità del primer equip, Aythami Artiles, van posar de manifest la renovación de l’acord

• L'entitat financera i el club desenvoluparan una intensa col·laboració centrada en tres àmbits: drets de marca, finances i accions innovadores dirigides als afeccionats.

• CaixaBank va impulsar el 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol. Actualment, l'entitat patrocina a 16 equips de Primera Divisió i 13 de Segona Divisió.


CaixaBank i la Unión Deportiva Las Palmas han signat un nou acord mitjançant el qual l'entitat bancària renova la seva condició de patrocinador oficial del club fins a l'any 2022. Amb aquesta signatura, l'entitat financera ha volgut continuar mostrant el seu suport i compromís amb l'equip groc i amb tota la seva afició.

L'acord entre ambdues entitats estableix el patrocini de CaixaBank, gràcies al qual l'entitat financera comptarà amb diverses contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca. El patrocini també inclou paquets de hospitality per a clients de l'entitat i publicitat a l'estadi, així com als diferents canals de comunicació de la Unión Deportiva Las Palmas.

D'altra banda, l'acord renova la relació que CaixaBank ha mantingut durant els últims anys amb el club com a banc de referència per la seva operativa financera i manté la col·laboració en altres àmbits comercials, com l'emissió de targetes financeres dissenyades i personalitzades per els simpatitzants de l'equip.

En aquest sentit, l'entitat financera continuarà oferint a la seva xarxa d'oficines les targetes Visa contactless amb els colors i l'escut oficial de la Unión Deportiva Las Palmas, així com l'opció de polsera personalitzada, que permet portar la targeta al canell i realitzar pagaments de manera àgil en els comerços, amb tots els avantatges associats a les targetes de CaixaBank.

Al mateix temps, el renovat compromís entre el club i l'entitat financera permetrà a CaixaBank desenvolupar, activar i coordinar conjuntament innovadores accions dirigides als aficionats.

CaixaBank, el banc dels clubs de futbol

CaixaBank va impulsar el 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya. Actualment, l'entitat patrocina a 16 equips de Primera Divisó i 13 de Segona Divisió.

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb la pràctica esportiva, com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través d'aquesta acció, sota la nomenclatura Family Futbol, CaixaBank avança en la generació de negoci i ofereix experiències úniques i avantatges financers exclusius als seus clients en cada territori d'influència de l'entitat.

L'objectiu d'aquesta estratègia se centra en incrementar la notorietat de marca, captar i fidelizar als afeccionats per a convertir-los en clients fruit d'iniciatives diferencials, així com a aprofitar noves oportunitats comercials fruit d'accions acordades amb els clubs de futbol patrocinats.

A través del programa Family Futbol, CaixaBank ha comercialitzat 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 30.000 nòmines i ha finançat 75.000 abonaments.

 

NOTÍCIES RELACIONADES