Nota de premsa

CaixaBank, reconegut com a ‘Banc més Innovador a Europa Occidental’ per ‘Global Finance’

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Assistent virtual de CaixaBank.

• La publicació dels Estats Units ha premiat a CaixaBank pel seu lideratge en innovació i transformació digital

• Es tracta d'un guardó que l'entitat ha rebut en cinc ocasions en els darrers set anys

• A més, BPI ha estat reconeguda amb el premi ‘Millor Innovació en la categoria PIMES’, per la seva app Pulsoo

 

CaixaBank ha estat reconegut com a ‘Banc més Innovador a Europa Occidental’ per cinquena vegada als premis The Innovators que atorga la revista estatunidenca Global Finance. Aquests guardons, que celebren la seva onzena edició, premien cada any a aquelles entitats que marquen les tendències en tecnologia per la seva contínua innovació en el disseny de productes i serveis pioners en el sector bancari global. CaixaBank ha rebut aquest reconeixement en cinc ocasions en els darrers set anys.

Per part seva, BPI, entitat financera portuguesa filial de CaixaBank, ha guanyat el premi ‘Millor Innovació a la categoria PIMES’, per la seva app Pulsoo, una aplicació mòbil gratuïta per facilitar la gestió diària de petits negocis, que garanteix una visió agregada de la posició financera de l'empresa i les seves respectives transaccions i simplifica el compliment de les obligacions reguladores i fiscals.

Aquests guardons destaquen a aquelles entitats bancàries i fintechs de set regions globals que marquen nous camins i dissenyen productes innovadors en el sector financer. El comitè editorial de la revista és l'encarregat de seleccionar als guanyadors amb l'ajuda de periodistes especialitzats en innovació bancària.

Lideratge en innovació i transformació digital

El premi al ‘Banc més Innovador a Europa Occidental 2024’ és un reconeixement a CaixaBank per la seva contínua inversió en innovació i la seva excel·lència en l'ús de les noves tecnologies per millorar el servei al client.

La innovació ha permès a CaixaBank situar-se com a referent en banca digital a nivell nacional i internacional. Amb una àmplia base de clients que operen pels canals online, l'entitat disposa de productes i serveis 100% digitals, com la contractació de préstecs al consum online i amb disponibilitat immediata, o la simulació d'una hipoteca amb preus personalitzats.

A més, CaixaBank va ser el primer banc a Espanya a llançar el servei de ‘wallets’ per a pagaments internacionals. Amb el servei CaixaBank FXNow Wallets, centrat en la gestió de divises i integrat en la plataforma FXNow, les empreses poden gestionar les seves divises de manera àgil i senzilla, i enviar i rebre pagaments internacionals.

L'ús cada vegada més estès de la banca digital a partir d'un smartphone ha derivat en la creació de més alternatives a les interaccions tradicionals. Així, CaixaBank compta amb NOA, el seu assistent virtual que, a través de l'ús de la intel·ligència artificial, permet als usuaris comunicar-se amb l'entitat utilitzant la veu com a mitjà d'interlocució entre el chatbot i el client (voicebanking).

Reconeixements a la innovació de CaixaBank

El reconeixement com a ‘Banc més Innovador a Europa Occidental’ obtingut en els premis The Innovators de Global Finance dona continuïtat a un any de reconeixements a l'excel·lència en innovació de CaixaBank. En aquest sentit, l'entitat ha estat seleccionada recentment com la ‘Millor Entitat de Banca Privada Digital a Europa 2024’ i ‘Millor Entitat de Banca Privada en Màrqueting i Comunicació Digital a Europa 2024’ per la revista britànica PWM (Grup Financial Times). Així mateix, va rebre els premis de Plata (2a posició) i Bronze (3a posició) a la categoria d‘Innovador Europeu de l'Any’ i ‘Experiència de Client’, respectivament, dels Qorus Reinvention Awards Europe 2024.