Nota de premsa

CaixaBank, reconeguda per la Fundació Másfamilia pel seu compromís amb la conciliació laboral i familiar

Másfamilia distingeix a l'entitat financera pel seu suport a la iniciativa efr

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank, reconeguda per la Fundació Másfamilia pel seu compromís amb la conciliació laboral i familiar

• L'entitat financera està certificada com empresa efr des de l'any 2010.

• La Fundació Másfamilia té com a missió desenvolupar accions que suposin una major qualitat de vida i benestar de les famílies, a través d'eines professionals com el model efr.

CaixaBank ha estat reconeguda per la Fundació Másfamilia per la seva tasca com a patró i com a entitat certificada sota la iniciativa efr, en conciliació des de l'any 2010.

Amb aquesta distinció, la Fundació Másfamilia reconeix el compromís amb la conciliació laboral i familiar de les entitats que, com CaixaBank, col·laboren amb la iniciativa efr. Aquest projecte, desenvolupat per la Fundació, s'ocupa d'avançar i de donar respostes en matèria de responsabilitat i respecte a la conciliació laboral i familiar.

Xavier Coll, director general de Recursos Humans i Organització de CaixaBank, ha afirmat que el reconeixement de la Fundació Másfamilia "reflexa el nostre model de gestió de millora contínua en matèria d'igualtat i l'aposta de CaixaBank per polítiques i iniciatives de igualtat d'oportunitats i conciliació".

CaixaBank té un Programa de Igualtat i Conciliació per fomentar la conciliació de la vida personal, familiar i professional. Mitjançant aquest programa, l'entitat, presidida per Isidre Fainé i de la qual Gonzalo Gortázar n'és conseller delegat, vol propiciar un entorn laboral que, a través de l'optimització del temps, possibiliti la realització de les persones i la consecució d'una major qualitat de vida a partir d'un paquet de mesures i opcions adaptades a les diferents realitats personals, culturals i familiars.

L'entitat va rebre l'any 2010 la Certificació efr. A més a més, CaixaBank compta amb el Distintiu de Igualtat a l'Empresa, que atorga el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. L'any 2013, CaixaBank es va adherir a la iniciativa de l'ONU Dones i el Pacte Mundial de les Nacions Unides: Women's Empowerment Principles. També, des de l'any 2011, forma part del Charter de la Diversitat, que té com objectiu el foment del compromís d'empreses i institucions amb els principis fonamentals de la igualtat d'oportunitats.

Sobre CaixaBank

CaixaBank és un grup financer líder del mercat espanyol, que té prop d'uns 14 milions de clients i una xarxa de més de 5.000 oficines. Amb una quota de penetració del 28,3% en clients particulars, és líder en banca minorista. L'essència i el tret diferencial del Grup és la seva implicació i el seu ferm compromís amb la societat. CaixaBank aposta per un negoci bancari basat en els seus valors corporatius de qualitat, confiança i compromís social.

Sobre la Fundació MásFamilia

Per la seva part, la Fundació Másfamilia té com a missió desenvolupar accions que, des dels diversos àmbits de la vida suposin una major protecció i una millora de la qualitat de vida i benestar de les famílies. Les entitats que col·laboren amb ella comparteixen el seu desig de crear una societat més justa i una major competitivitat empresarial en termes de responsabilitat social.

 

NOTÍCIES RELACIONADES