Nota de premsa

CaixaBank presenta OpenWealth, la seva nova proposta de valor per als patrimonis més elevats de l’entitat

Nova filial independent, 100% del Grup CaixaBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Oficina de CaixaBank

• Aquesta nova entitat se centrarà en oferir serveis de ‘Multifamily Office’ per a clients a partir de 50 milions d'euros, en col·laboració amb els millors proveïdors de tota la indústria nacional i internacional.

• CaixaBank es converteix en el primer banc a Espanya en oferir als seus clients Ultra High Net Worth (UHNW) un servei de consultoria de patrimoni global, amb independència d'on tingui el client dipositat el seu patrimoni, podent ser en diferentes entitats.

• OpenWealth comptarà amb un equip especialitzat , de 10 persones aproximadament , que donarà un servei exclusiu a cada client i, al mateix temps, amb una nova eina tecnològica que agregarà la informació de totes les entitats donant-li visió global.

CaixaBank ha creat un nou servei de consultoria global independent per als perfils més elevats de l’entitat. Sota el nom de OpenWealth, la societat, constituïda com una nova filial 100% del Grup CaixaBank, donarà cobertura als clients amb un patrimoni a partir dels 50 milions d'euros.

L’objectiu d’aquesta nova entitat és oferir serveis de ‘Multifamily Office’ per a grans patrimonis seleccionant els millors proveïdors per a cada necessitat i realitzant per a això una profunda anàlisi i ‘due dilligence’ de totes les opcions del mercat. Tot sota un model 100% independent i de cobrament explícit.

Per a això, OpenWealth posa a la disposició dels seus clients un profund coneixement del mercat així com les aliances del Grup, que permetran establir les millors solucions personalitzades i en col·laboració amb les diferents banques privades o gestors d'actius sense predilecció per cap entitat, ja que el Grup CaixaBank serà un proveïdor més.

OpenWealth dona un servei holístic, des d’una entitat independent, que cobreix totes les necessitats del client, des del procés d’assignació estratègica d’actius i informació consolidada fins a la cerca de proveïdors nacionals i internacionals de serveis específics. D’aquesta manera, entitats de fora del Grup CaixaBank també podran prestar els serveis d’assessorament, gestió discrecional de carteres, RTO o custòdia.

Aquest model, pioner en la banca espanyola, també aplicarà la millor tecnologia i inclourà un reporting unificat que consolidarà les posicions de totes les entitats (tant financeres com no financeres) mostrant un ‘lookthrough’ complet de la cartera, que permetrà analitzar la globalitat de les seves inversions en qualsevol moment.

OpenWealth comptarà amb un equip especialitzat pròxim a la desena de persones que a més podrà secundar-se en tots els recursos del Grup. Aquest servei de consultoria a mesura ve a complementar CaixaBank Wealth, la unitat d’assessorament independent per a clients de Banca Privada, llançada l’any 2018, que compta amb la màxima transparència en costos mitjançant el cobrament explícit pel servei d’assessorament i processos que assegurin les millors alternatives del mercat, i que posa a la disposició del client una gamma més extensa de productes i serveis.

Víctor Allende, director de Banca Privada de CaixaBank, ha afirmat que “OpenWealth contribuirà de manera rellevant al negoci de Banca Privada de l’entitat, en termes de posicionament”. A més, ha afegit que aquest nou servei “convertirà a CaixaBank en el primer banc en el mercat nacional en oferir un multifamily office, aconseguint un avantatge competitiu en el segment de grans clients ja que podrem ajudar-los amb la totalitat del seu patrimoni, que pot estar distribuït en diferents banques privades”.

Una vegada més, des de la divisió de Banca Privada de CaixaBank es llança una proposta de valor innovadora basada en l’alineació d’interessos amb el client, amb l’objectiu d’avançar-se a la transformació de la indústria de Banca Privada en els pròxims anys.

CaixaBank Banca Privada

La proposta de valor de CaixaBank Banca Privada ofereix distints models de servei per a adaptar-se a les necessitats i preferències de cada client. El model de Banca Privada de CaixaBank està conformat per un equip de prop de 1.000 professionals especialitzats i té 73 centres específics distribuïts per tot el territori.

El negoci de Banca Privada centra la seva estratègia en l’alta qualificació, compromís i talent dels gestors de l’entitat, i en els últims avanços tecnològics, amb l’objectiu d’oferir la millor experiència de client en qualsevol moment i lloc.

 

NOTÍCIES RELACIONADES