Nota de premsa

CaixaBank, premiada com a ‘Entitat de Banca Privada amb Millor Evolució a Europa 2022’ per The Banker/PWM (Grup FT)

Nou reconeixement a CaixaBank Banca Privada

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
CaixaBank ha estat premiada com a ‘Entitat de Banca Privada amb Millor Evolució a Europa 2022’ (Best Performing Private Bank in Europe 2022) en les Global Private Banking Awards que atorguen les revistes britàniques The Banker i PWM, del Grup Financial Times.

• Les revistes del Grup Financial Times han atorgat a CaixaBank aquest premi, de nova creació, que reconeix a l'entitat amb millor evolució i trajectòria en el continent.

• L'entitat també ha estat guardonada anteriorment amb els premis a la ‘Millor Entitat de Banca Privada en Anàlisi de Big Data i Intel·ligència Artificial 2022’ i ‘Millor Entitat de Banca Privada en Comunicació i Màrqueting digital 2022’ de PWM, a més d'‘Entitat de Banca Privada més Innovadora d'Europa Occidental 2022’ per l'estatunidenca Global Finance.

 

CaixaBank ha estat premiada com a ‘Entitat de Banca Privada amb Millor Evolució a Europa 2022’ (Best Performing Private Bank in Europe 2022) en les Global Private Banking Awards que atorguen les revistes britàniques The Banker i PWM, del Grup Financial Times.

Aquest nou guardó ha estat creat per la revista utilitzant un algoritme que té en compte múltiples indicadors quantitatius, com a beneficis, rendibilitat, fluxos d'actius i ràtios sectorials, com el nombre de clients per gestor, entre molts altres. Com a resultat de l'anàlisi d'aquestes variables, CaixaBank Banca Privada ha obtingut el premi pel millor comportament en l'any.

Aquest premi és un reconeixement a l'excel·lència del seu model de negoci de banca privada, centrat en la qualitat de servei, el creixement constant i l'ús de les noves tecnologies per poder oferir la millor experiència de client.

“El model de negoci de CaixaBank Banca Privada que hem anat creant durant aquests últims anys és una història d'èxit, que es va consolidant exercici rere exercici amb la creació de nous models de servei i productes especialitzats per tenir una proposta de valor innovadora basada en l'alineació d'interessos amb el client. Tot això, amb l'objectiu d'avançar-se a la transformació de la indústria de Banca Privada en els propers anys ”, afirma Víctor Allende, director de Pensar en el Futur i Banca Privada de CaixaBank.

Després de la fusió amb Bankia, CaixaBank Banca Privada ha reforçat el seu lideratge, amb un volum d'actius sota gestió de 114.860 milions d'euros a tancament del primer semestre d’aquest l’any, impulsat per la seva aposta en l'especialització i en la creació de nous productes i serveis disponibles per als clients.

El 2022, CaixaBank Banca Privada ha llançat ‘Independent Advisory’, un servei dirigit a clients amb entre un i quatre milions d'euros de patrimoni potencial, amb una completa oferta de productes i serveis, i cobrament de tarifa d'assessorament explícita, fet que suposa una total transparència per a l'inversor, i que compta amb gestors especialitzats en els Centres de Banca Privada.

Aquest servei s'ha creat després de l'èxit de CaixaBank Wealth, llançat fa quatre anys per a clients amb alts patrimonis i que compta amb una marca i estructura organitzativa separada, formada per 13 centres i un equip especialitzat dedicat únicament a aquest segment, en què cada gestor atén a una cartera màxima de 35 clients.

Com a resultat, l'entitat compta amb 17.500 milions d'euros gestionats en assessorament independent a tancament de juny del 2022, fet que suposa un increment del 62% respecte als 10.800 milions d'euros registrats el 2020.

Múltiples reconeixements internacionals

Els Global Private Banking Awards, que celebren aquest any la seva 14a edició, s'han consolidat com a premis de referència en el sector de la banca privada i la gestió de patrimonis. El jurat, conformat per un panell independent d'experts del sector, analitzen la informació quantitativa i qualitativa disponible per premiar cada any l'excel·lència en el sector. Els premis es van lliurar ahir a la nit a Londres en un esdeveniment que va reunir destacats executius de la indústria.

El premi ‘Entitat de Banca Privada amb Millor Evolució a Europa 2022’ de les revistes PWM/The Banker se suma a altres reconeixements internacionals que ha rebut CaixaBank Banca Privada aquest any. En aquest sentit, PWM ha premiat a CaixaBank Banca Privada com a ‘Millor Entitat de Banca Privada en Anàlisi de Big Data i en Intel·ligència Artificial’ i ‘Millor Entitat de Banca Privada en Comunicació i Màrqueting Digital’. A més, la revista estatunidenca Global Finance li ha concedit el premi a l'‘Entitat de Banca Privada més Innovadora a Europa Occidental 2022’ i la consultora estatunidenca Aite-Novarica el reconeixement a la ‘Millor Entitat de Banca Privada en Prospecció i Planificació Comercial al Món 2022’ en els seus premis Digital Wealth Management Impact Awards.

CaixaBank Banca Privada

La proposta de valor de CaixaBank Banca Privada ofereix diferents models de servei per adaptar-se a les necessitats i preferències de cada client, des del qual demanda un servei d'assessorament global, fins al que opera a iniciativa pròpia en la gestió del seu patrimoni a través d'una plataforma amb capacitats globals d'inversió en valors, fons i altres productes de gestió.

El model de Banca Privada de CaixaBank està conformat per un equip de prop de 1.000 professionals especialitzats i té 73 centres específics distribuïts per tot el territori.

 

NOTÍCIES RELACIONADES