Nota de premsa

CaixaBank Payments & Consumer firma el seu primer acord a Portugal amb Fnac per oferir serveis de finançament al consum

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Edifici corporatiu de CaixaBank a Barcelona.

• La filial del Grup CaixaBank oferirà solucions innovadores de finançament a les 31 botigues físiques i en la botiga en línia de Fnac a Portugal.

• L'acord estratègic entre les dues entitats cerca d’agilitzar i innovar en el finançament al consum i proporcionar una millor experiència de compra.

CaixaBank Payments & Consumer, filial del Grup CaixaBank, ha tancat el seu primer acord comercial internacional, a través d'una aliança estratègica amb Fnac Portugal fins a almenys l'any 2024.  

Aquest acord té com a objectiu la dinamització i la innovació en els processos de finançament al consum, reforçant el compromís de Fnac amb els seus clients per oferir-los la millor experiència de compra. La companyia, que compta amb més de 500.000 socis en el seu programa de fidelització, es beneficiarà de l'experiència de CaixaBank Payments & Consumer en la concessió àgil i eficaç de crèdit.

Nuno Luz, director general de Fnac Portugal, assegura que “a través d'aquesta aliança, Fnac posarà a disposició dels seus clients una nova targeta de crèdit Fnac d'una manera completament innovadora, en què el client aconsegueix la targeta de crèdit al moment. Aquesta és la primera vegada que a Portugal s'ofereix al client crèdit d'aquesta manera, i és el resultat d'una aposta de Fnac per la millora de l'experiència de client. Oferim també crèdit en condicions beneficioses, en particular, el producte “3x Sense Interessos”, que creiem que serà un èxit entre els nostres clients”.

Ana Vuelta, Country Mànager de CaixaBank Payments & Consumer a Portugal, afirma que “aquesta aliança estratègica amb Fnac Portugal suposa un repte i una oportunitat de mostrar la nostra experiència al mercat portuguès, juntament amb una marca líder de distribució. Es tracta d'un projecte ambiciós i dedicarem tots els nostres esforços a oferir solucions que creïn valor per a Fnac Portugal i per a tots els seus clients”. 

L'entitat oferirà tota la seva gamma de productes innovadors i diferencials, amb l'objectiu de donar suport al procés de compra del consumidor a través de diferents solucions de finançament, incloent les últimes funcionalitats digitals. L'acord cobreix les 31 botigues físiques de Fnac a Portugal, així com la seva botiga en línia fnac.pt, el major portal portuguès de comerç detallista.

Fortalesa financera i innovació del Grup CaixaBank al servei de Fnac

CaixaBank Payments & Consumer és el resultat de la fusió, completada el setembre, de CaixaBank Payments, CaixaBank Consumer Finance, Promocaixa i d'altres 20 filials del grup espanyol. La institució és líder en el mercat espanyol i ha començat a operar recentment a Portugal en el marc del règim europeu de lliure prestació de serveis.

A Portugal, CaixaBank Payments & Consumer opera en les àrees de finançament al consum i mitjans de pagament. En aquesta última, l'entitat compta amb una associació amb BPI, en qualitat d'agent de l'àrea de mitjans de pagament, que assegura l'activitat comercial i relacional amb els seus clients. En el futur, la companyia oferirà una solució de rènting d'equips (industrials, agrícoles, informàtics, etc...) dirigida al mercat empresarial.

A Espanya, la companyia suma més de 16 milions de clients, amb 18 milions de targetes de crèdit, una cartera de crèdit superior a 6.000 milions d'euros, i un equip de 650 persones, de les quals 20 estan a Portugal.

Per això, gràcies a la seva estratègia d'innovació, se situa entre les entitats més ben valorades al món per la qualitat dels seus serveis digitals i per la seva aposta per la transformació digital.

Sobre Fnac

Fnac és el líder europeu en la distribució de productes culturals, tecnològics i d'oci, i desenvolupa un concepte únic que es basa en els espais de descobriment i experimentació. Fnac posa a disposició dels seus clients tota la seva oferta en qualsevol moment i a qualsevol lloc o dispositiu, garantint una experiència omnicanal als seus clients.

Amb una forta presència internacional, Fnac compta amb establiments a França, Espanya, Portugal, Bèlgica, Suïssa, Qatar, la Costa d'Ivori i Congo. Fnac va inaugurar el 1998 la seva primera botiga a Portugal i actualment compta amb 31 en tot el país. A aquesta presència física se suma ara la seva botiga en línia fnac.pt, el major portal portuguès de comerç detallista.

 

NOTÍCIES RELACIONADES