Nota de premsa

CaixaBank patrocinarà l’Eurobasket en cadira de rodes

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Partit de la Copa del Rei en Cadira de Rodes de l’edició 2021, patrocinada per CaixaBank

• El campionat europeu de seleccions de bàsquet en cadira de rodes, organitzat per la FEDDF, suposa una nova col·laboració de CaixaBank amb l’esport adaptat, que es remunta al primer acord l’any 2016 i que reafirma a l’entitat financera com un patrocinador de referència de l’esport adaptat a Espanya.

• Aquest nou patrocini subscrit entre CaixaBank i la FEDDF per ajudar a l'esport adaptat després de la pandèmia confirma la implicació de CaixaBank amb la selecció espanyola, masculina i femenina, i l'esport paralímpic, on també és soci patrocinador del Comitè Paralímpic Espanyol.

• CaixaBank, com a patrocinador oficial de la selecció espanyola masculina i femenina, tindrà presència als equipaments oficials de joc de la selecció amfitriona, així com presència de marca en els diferents pavellons on es disputi la competició i en els elements oficials de comunicació.


CaixaBank s'ha convertit en nou patrocinador de l'europeu de bàsquet en cadira de rodes que es disputarà a Madrid del 2 al 12 de desembre. Aquest acord significa un nou compromís adquirit amb la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF), com a principal entitat organitzadora del campionat, la col·laboració del qual es remunta a 2016 amb el primer patrocini signat entre ambdues companyies.

CaixaBank passarà a formar part de l'elenc de patrocinadors oficials del campionat, que aglutinarà les millors seleccions nacionals del continent en un torneig capdavanter d'abast mundial i que serà classificatori pel mundial que es disputarà a Dubái l’any 2022.

El campionat, organitzat per la FEDDF, així com per la Federació Europea de Bàsquet a Cadira de Rodes (IWBF), també comptarà amb el patrocini institucional de l'Ajuntament de Madrid, la Comunitat de Madrid, el Consell Superior d'Esports i amb el patrocini oficial d'altres empreses com l'EMT Madrid, Endesa, Fundació ONCE, Plus Ultra Seguros i Vive.

Al mateix temps, CaixaBank, com a segona companyia més rellevant de l'esport adaptat a Espanya després de la Fundació ONCE, segons el baròmetre de patrocini esportiu elaborat per SPSG Consulting, mantindrà també el seu patrocini oficial de la selecció espanyola masculina i femenina.

Això comportarà que la imatge de marca de CaixaBank estarà present a la part davantera i posterior de l'equipació de l’equip masculí, així com a la part posterior de la samarreta de l'equip femení, tant en equipaments oficials de joc, com a roba d'entrenament i roba de passeig. A més, aquest nou patrocini permetrà a l'entitat financera tenir presència publicitària a totes les pistes oficials de joc i als elements oficials de comunicació i cartelleria del campionat.

Tancament d’un any marcat per múltiples campionats secundats per CaixaBank

L'Eurobasket en cadira de rodes tanca un 2021 que ha vingut marcat pels Jocs Paralímpics de Tòquio 2020, però també per altres esdeveniments nacionals que han comptat amb el suport de CaixaBank, com són la Copa del Rei de Bàsquet en Cadira de Rodes, disputada el mes de juny passat a Albacete; o el Campionat CaixaBank d'Escoles de bàsquet en cadira de rodes, celebrat a Còrdova.

CaixaBank, com a patrocinador oficial de les seleccions nacionals de bàsquet en cadira de rodes, tant femenina com masculina en totes les seves categories, manté la seva implicació amb un altre torneig d'aquesta modalitat disputat a Espanya, seguint l’estela de l'anterior Eurobasket que es va disputar a Tenerife el 2017 i en el qual ja va ser present com a patrocinador oficial.

Compromís amb la diversitat i la inclusió a l’esport

Per CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb la pràctica esportiva, com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

Per aquest motiu, al 2016 l'entitat va decidir apostar pel patrocini de l'esport adaptat per fomentar la inclusió en l'esport i reafirmar el seu compromís amb la diversitat. El primer acord va ser com a patrocinador principal de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF), amb l'objectiu d'impulsar el bàsquet en cadira de rodes, tant en la modalitat masculina com femenina. Al mateix temps, CaixaBank es va implicar en els campionats d'escola de bàsquet en cadira de rodes per arribar a totes les franges d'edat de la societat.

Posteriorment, l'any 2019, CaixaBank es va convertir en nou patrocinador del Comitè Paralímpic Espanyol. Mitjançant aquest patrocini, CaixaBank col·labora activament amb el CPE, a través del programa ADOP, proporcionant beques destinades directament a la preparació dels esportistes paralímpics espanyols pels Jocs de Tòquio 2020, que finalment es van disputar aquest estiu.

Amb l'acord renovat amb la FEDDF l’any 2020, l'entitat financera va prorrogar el seu compromís amb l'esport paralímpic complint amb els seus principals objectius, que passen perquè els atletes puguin comptar amb els millors mitjans possibles per aconseguir els seus èxits esportius i traslladar a la societat els valors que representen. Això va comportar que CaixaBank sufragués les despeses d'inscripció de 1.300 esportistes amb discapacitat física en les competicions oficials organitzades per la FEDDF durant la temporada 2020/2021.

A més, durant tots aquests anys CaixaBank ha aportat, com a valor afegit a la seva col·laboració, la posada en marxa de campanyes de difusió amb l'objectiu donar a conèixer l'esport paralímpic i els seus esportistes, afavorint un major coneixement de les seves gestes esportives i dels valors que impregnen cadascuna de les seves accions.

 

NOTÍCIES RELACIONADES