Nota de premsa

CaixaBank patrocina el Premi Jove Emprenedor de la Cambra de Comerç de Valls a la Nit de Premis 2019

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Acte de signatura del conveni de col·laboració.

• Durant l’acte, que tindrà lloc el 4 de maig, es lliurarà el guardó a l’empresari Albert Prat Asensio, creador de l’empresa Prat International Brands, SL.

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Valls han signat el conveni pel qual l’entitat financera patrocinarà els Premis i Reconeixements 2019 de l’entitat cameral que premiaran les empreses i institucions que han destacat en el darrer any. La cambra vallenca lliurarà 7 reconeixements: Premis al Foment de l'Exportació;  Premi Jove Emprenedor; Premi a la Implantació, Ampliació i Inversió Industrial i Premi a la Tasca Social, Econòmica i de Servei.

L'acte de l'entrega dels guardons es realitzarà el dissabte 4 de maig durant la Nit de Premis de Valls, organitzada conjuntament per l'Ajuntament de Valls, la Cambra de Comerç i Indústria de Valls i la Fundació Ciutat de Valls, en el marc del Centre Cultural Municipal de la capital vallenca.

CaixaBank lliurarà el Premi Jove Emprenedor que en aquesta edició s'ha atorgat a Albert Prat Asensio, creador l'any 2009 de Prat International Brands, SL, empresa online líder en el sector situada al Polígon Industrial de Valls.

En l’àmbit social, de la mà de l’Obra Social “la Caixa”, l’entitat financera lliurarà també el Reconeixement per la Tasca Social, Econòmica i de Servei a la Fundació “Intress” Centre d’Acollida El Pla del Pla de Santa Maria.

Representants de la Cambra de Comerç de Valls i de CaixaBank durant l’acte de signatura del conveni

Dos centres especialitzats al Camp de Tarragona

CaixaBank posa disposició de les empreses vallenques els seus centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. L’entitat disposa de dos centres al Camp de Tarragona, ubicats a Tarragona i a Reus, en els que treballen gestors especialistes en la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

CaixaBank s'ha consolidat com l'entitat que trien les empreses. Segons l'estudi de penetració de mercat de FRS Inmark, el 48% de les companyies espanyoles que facturen entre 1 i 100 milions d'euros són clients de CaixaBank. L´entitat compta amb una xarxa especialitzada formada per 120 centres repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.183 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament d'empreses.