Nota de premsa

CaixaBank obre un centre Business a Lleida per fomentar la proximitat amb petites empreses i emprenedors

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Centre Business Lleida.

• A través d’aquest centre, l’entitat financera prestarà un servei especialitzat i proper a microempreses, comerços, autònoms i emprenedors.

• El centre Business de Lleida es concep com un espai en el qual concentrar l'activitat econòmica de la zona per compartir idees, orientar i acostar-se a les necessitats dels clients del segment.

 

CaixaBank ha obert a Lleida un nou centre Business per oferir un servei especialitzat i pròxim a les petites empreses de la zona. A través d'aquest centre, l'entitat pararà atenció personalitzada a microempreses, aquelles que facturen menys de 2 milions d'euros; així com a comerços, autònoms i emprenedors. El centre Business, situat a l'Avinguda Blondel 1, a Lleida, és la tercera oficina d'aquest model a Catalunya i la número 23 en tot el territori espanyol.

El centre Business de Lleida compta amb 7 gestors especialitzats que acompanyaran els clients en tot el cicle de vida dels seus negocis, oferint orientació i assessorament personalitzat. L'espai es concep com un lloc en el qual concentrar l'activitat econòmica de la zona per compartir idees i atendre les necessitats dels clients del segment. El centre disposa d'espais diàfans i transparents que afavoreixen un tracte proper, juntament amb despatxos que faciliten el coworking amb el client i que estan dotats amb les tecnologies més avançades, potenciant així un model de relació basat en la digitalització i la proximitat.

Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, ha assenyalat que aquest nou concepte d'oficina “ens permetrà ser un punt de referència a Lleida per a tots els petits empresaris que necessitin d'un suport especialitzat per fer realitat els seus projectes i acompanyar-los en tot el seu camí cap a l'èxit". Masana destaca, a més, que en els centres Business “el client es trobarà amb un nou model de relació basat en la innovació, la transparència, l'especialització i la proximitat gràcies a una atenció personal”.

La proposta de valor de Business combina el desenvolupament dels millors productes i serveis adaptats a les peculiaritats de les petites empreses i emprenedors, juntament amb un assessorament proper i integral, no només amb el suport financer sinó també des de l'acompanyament en la gestió del seu dia a dia, per oferir així un servei realment útil. Des de l'entitat financera, a més, s'orienta a les empreses que volen apostar per la internacionalització amb assessorament especialitzat, gestió a distància, àmplia cobertura i solucions financeres adaptades i de qualitat per a les seves operacions a l'exterior. Actualment, des dels 23 centres Business i amb els 560 gestors especialitzats en tota la xarxa retail, s'ofereix aquest servei personalitzat a més de 275.000 clients de l'entitat.

Centre Business Lleida.

CaixaBank, el valor de l'especialització

CaixaBank és el grup financer líder en banca minorista a Espanya, amb 15,6 milions de clients; la major xarxa comercial de la península, amb 5.000 oficines; i el lideratge en innovació, amb la major base de clients digitals d'Espanya.

L'entitat desenvolupa un model de banca universal socialment responsable i està considerada per Compro com la primera del sector financer espanyol en responsabilitat empresarial i govern corporatiu. Així mateix, el 2019, CaixaBank ha estat triat com a Millor Banc d'Espanya i Millor Banc a Europa Occidental per la revista nordamericana Global Finance.

Per a empreses que facturen més de 2 milions d'euros, CaixaBank s'ha consolidat com a referència, amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 125 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.183 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial.

L'entitat financera compta, a més, amb CaixaBank DayOne, el servei creat per donar suport, desenvolupar i acompanyar startups, empreses joves de ràpid desenvolupament i àmbit d'actuació global que duen a terme activitats d'innovació.

 

NOTÍCIES RELACIONADES