Nota de premsa

CaixaBank obre a València la primera oficina “all in one”

Amb l'objectiu de transformar totalment l'experiència dels clients bancaris

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Exterior de l'oficina "all in One" València

• L'espai, de 2.200 metres quadrats, reuneix a equips de gestors de tots els segments de negoci de l'entitat.

• A més d'atenció financera, l'oficina ofereix experiències innovadores més enllà de l'estrictament bancari, tant en l'aspecte sensorial com en els continguts i propostes a què pot accedir el client.

• El projecte incorpora l'última tecnologia, incloent caixers amb reconeixement facial per fer reintegraments.

CaixaBank obre en la plaça de l'Ajuntament de València la seva primera oficina “all in one”, un nou concepte de sucursal amb què l'entitat té l'objectiu de revolucionar l'experiència dels clients bancaris en el canal físic.

“all in one” ofereix en un únic espai de 2.200 metres quadrats atenció especialitzada per a tots els seus models de negoci, tant per a particulars (amb gestors especialistes en banca retail, Banca Premier i Banca Privada) com per a autònoms (CaixaBank Negocis), emprenedors tecnològics (CaixaBank DayOne), microempreses (Business) i empreses (CaixaBank Empreses).

En total, l'oficina “all in one” té un equip de 80 empleats que donaran servei a una cartera de 17.000 clients. Durant juliol i agost, l'horari d'obertura al públic serà de 8.30 a 14.30 hores. A partir del 16 de setembre, la sucursal obrirà en horari ininterromput de demà i tard, de dilluns a dijous (de 8.30 a 18.30 hores; divendres, de 8.30 a 14.30 hores).

Disseny i tecnologia per a una experiència única

Però, a més d'atenció financera especialista i personalitzada, “all in one” ofereix al públic una experiència innovadora absolutament única en el sector.

En primer lloc, el disseny de la nova oficina està basat en una combinació d'idees inspirades en la naturalesa amb l'ús de l'última tecnologia.

Destaca la zona de l'entrada, on s'han instal·lat unes espectaculars pantalles envoltants que ocupen una superfície total de 150 metres quadrats i en què es projecten imatges de paratges naturals per donar la benvinguda. L'objectiu és que el client, en arribar a “all in one”, senti que ha entrat en un “oasis urbà”, totalment diferent de l'estàndard habitual en els espais comercials.

El disseny es completa amb serveis tecnològics totalment innovadors, com els caixers que permeten fer reintegraments mitjançant reconeixement facial el client i sense haver d'introduir el seu PIN. El caixer disposa del hardware i el software necessaris per captar la imatge de la cara de l'usuari i validar fins a 16.000 punts d' ella, cosa que garanteix una identificació totalment segura. Aquesta tecnologia ofereix una millor experiència d'usuari i més seguretat en les operacions, ja que agilitza el procés d'identificació del client i facilita la realització de reintegraments sense haver de memoritzar múltiples contrasenyes.

CaixaBank ha estat la primera entitat financera del món a presentar aquest tipus de caixers. A València, l'oficina “all in one” disposarà de cinc terminals amb reconeixement facial.

Serveis i experiències més enllà de l'estrictament bancari

Juntament amb els elements visuals i la tecnologia, l'experiència de l'oficina “all in one” es completa amb diversos serveis i possibilitats que van més enllà de l'estrictament bancari.

En aquest sentit, l'oficina “all in one” tindrà continguts propis, en format d'una programació mensual d'esdeveniments sobre tota mena de temes, oberts a la participació de qualsevol persona interessada, sigui o no client de CaixaBank.

La iniciativa es denomina CaixaBank Talks i disposarà d'un espai propi en l'oficina en format àgora.

CaixaBank, un referent en la innovació en oficines bancàries

L'oficina “all in one” de València és la primera que CaixaBank obre a Espanya. L'entitat financera té l'objectiu d'ajustar gradualment tota l'oferta de serveis per inaugurar oficialment l'espai el setembre. També després de l'estiu està prevista l'obertura de la segona “all in one”, aquesta vegada a Barcelona.

Per a CaixaBank, la innovació en el canal oficina és una constant en la seva trajectòria. El 2015, l'entitat va ser la primera del sector que va apostar per un nou model de sucursal en crear les oficines “Store”, amb importants innovacions tant en el disseny, amb espais oberts i eliminació de barreres entre gestors i clients, com en l'horari d'atenció al públic (ininterromput de demà i tard) i en el model d'atenció (amb gestors especialitzats en els diferents segments de banca de particulars).

Actualment, aquest concepte té ja més de 350 oficines a tot Espanya, de les quals hi ha 20 en tota la Comunitat Valenciana i 7 a la ciutat de València.

D'altra banda, CaixaBank també ha apostat per la innovació en espais físics mitjançant l'imaginCafé, un espai de 1.200 metres quadrats situat a Barcelona i inspirats en els valors de la marca imaginBank, el banc només mòbil que CaixaBank ha creat per als joves. L'imaginCafé, obert des de 2017, ofereix una intensa programació d'activitats i s'ha constituït com una plataforma de continguts online i offline.

 

NOTÍCIES RELACIONADES