Nota de premsa

CaixaBank millora les condicions del programa “Dia a Dia” per facilitar l'accés als principals serveis financers de manera gratuïta

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

• L'entitat inclou l'import dels comptes corrents i els dipòsits a termini com bonificador de la quota del seu programa.


• D'aquesta manera, els clients que tinguin 20.000 euros en estalvi en total, incloent compte corrent o dipòsits, podran disposar dels serveis de "Dia a Dia" sense cap cost i sense haver de complir més requisits.

 

CaixaBank flexibilitza els bonificadors del programa "Dia a Dia" per facilitar que més clients s'estalviïn la quota trimestral de 60 euros.

En un comunicat dirigit als clients de "Dia a Dia" per informar dels beneficis dels canvis, l'entitat explica que passen a incloure's com a bonificador els comptes corrents i els dipòsits a termini, a més dels productes d'inversió o previsió que ja es tenien en compte fins ara (fons d'inversió, plans de pensions, carteres gestionades, valor actiu unit linked, dipòsits estructurats, assegurances d'estalvi i valors, etc.). Els canvis ja estan vigents.

D'aquesta manera, els clients que, a finals de cada trimestre, tinguin un estalvi de 20.000 euros a CaixaBank, sumant tots els seus productes (estalvi, inversió o previsió), poden disposar dels serveis de "Dia a Dia" sense cap cost, fins i tot sense tenir ingressos domiciliats en l'entitat, ni tampoc no comptar amb uns altres bonificadors, com la domiciliació de rebuts o la realització de pagaments amb targeta emesa per CaixaBank.

CaixaBank seguirà bonificant "Dia a Dia" als clients amb ingressos domiciliats: nòmina (mínim mensual de 600 euros), pensió (mínim mensual de 300 euros) o un altre tipus d'ingrés recurrent (mínim anual de 12.000 euros). Qui, a més d'aquests ingressos, tinguin tres rebuts o més domiciliats al trimestre a CaixaBank, o facin almenys tres pagaments al trimestre, compten amb els serveis de "Dia a Dia" sense cap cost. Els qui només compleixin amb la domiciliació d'ingrés, paguen 15 euros. Els qui no compleixin amb aquests requisits paguen 60 euros al trimestre.

Així mateix, la quota seguirà sent gratuïta per als clients menors de 26 anys i els clients nous durant 12 mesos.