Nota de premsa

CaixaBank llança noves iniciatives de suport al consum per al Black Friday i Nadal per fraccionar compres sense cost i no pagar quotes fins al 2022

A través de ‘MyCard’, la targeta que uneix els avantatges de les targetes de dèbit i crèdit

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Imatge de ‘MyCard’

• A més de facilitats pel finançament de compres amb targeta, la campanya ofereix crèdit preconcedido per més de 5 milions de clients.

• L'entitat financera consolida la seva aposta pel negoci de consum en el 2021, amb un creixement del 5% en nova producció durant els nou primers mesos del 2021 i el lideratge en quota de mercat, amb un 21,6%.

CaixaBank llança noves fórmules de suport al consum durant les últimes setmanes de l'any, amb atenció especial a les necessitats de finançament dels clients per les compres en Black Friday i Nadal.

Aquestes iniciatives s'emmarquen dins d'una aposta general per la reactivació del consum, que ha estat una línia d'activitat estratègica per l'entitat al llarg de tot el 2021. Gràcies a aquesta visió, CaixaBank ha augmentat en l'àmbit de consum el seu volum de negoci un 5% durant els nou primers mesos de l'any respecte al mateix període de l'any anterior i ha reforçat el seu lideratge per quota de mercat, que ascendeix al 21,6%.

CaixaBank gestiona el negoci de finançament al consum i mitjans de pagament a través de la seva filial CaixaBank Payments & Consumer.

Novetats per facilitar el fraccionament de les compres amb tarjeta

Entre les novetats, destaca l'impuls al servei de fraccionament de pagament a través de la targeta ‘MyCard’. Els titulars d'aquesta targeta poden pagar a terminis les seves compres sense cap cost (0% TAE) si s'opta pel fraccionament de pagament de dos mesos. Sí que es paguen interessos quan es trien terminis de devolució majors, atès que ‘MyCard’ permet fraccionaments, en funció de l'import de les compres, de fins a 24 mesos.

D'altra banda, ‘MyCard’ incorpora l'opció que els clients que vulguin fraccionar les seves compres a qualsevol termini, no comencin a pagar res fins a dos mesos després. D'aquesta manera, els clients que s'acullin a aquesta fórmula no hauran d'abonar cap quota per les compres de Black Friday o Nadal fins a febrer o març de 2022.

‘MyCard’ és un nou tipus de targeta llançat per CaixaBank en 2021, que es caracteritza per combinar els serveis de les targetes de crèdit amb l'experiència d'usuari clàssica de les targetes de dèbit. D'aquesta manera, el client pot controlar les seves despeses  de forma immediata, si així ho prefereix, i, al mateix temps, fraccionar o ajornar el pagament de les seves compres. Després de la integració amb Bankia, “MyCard” ja té 3,5 milions de clients.

Novetats en finançament al consum

Les novetats de CaixaBank en finançament al tram final de l'exercici del 2021 no sols es donen en l'àmbit de targetes. CaixaBank també reactivarà durant les últimes setmanes de l'any la concessió directa de crèdit a més de 5 milions de clients.

Es tracta de crèdits de fàcil tramitació, tant a través d'oficines com de canals digitals, i la quantia dels quals depèn del perfil de risc i de la vinculació del client, amb un màxim de 60.000 euros per persona.

Wivai potència l'oferta en llar, tecnologia, esport i mobilitat

Una altra línia de negoci amb novetats per la campanya nadalenca és Wivai (wivai.com), un select place que tria les millors novetats del mercat per ajudar als clients en les seves compres.

Wivai ha incorporat novetats destacades en productes com a mòbils, televisors, gaming, articles pel descans, ciclisme i petits electrodomèstics. És una forma de compra fàcil, segura, personalitzada, amb finançament al 0% TAE fins a 50 mesos i lliurament gratuït a domicili.

Aposta de CaixaBank per la reactivació del consum a Espanya

Tots les noves iniciatives de CaixaBank en suport a la reactivació al consum i als projectes dels clients s'agrupen sota un nou concepte llançat en 2021: ‘MyDreams’.

‘MyDreams’ es va presentar al mercat a l'inici de l'any com a iniciativa general de CaixaBank que englobava diverses novetats, totes elles dirigides a donar suport al rellançament del consum a Espanya i basades en tendències en auge, com l'e-commerce, els nous tipus de targeta o les noves fórmules de pagament com a quotes planes o pagament per ús.

CaixaBank té un àrea especialitzada en finançament per ajudar els clients a complir les seves il·lusions, anomenada “Gaudir de la vida”, i a través de la qual es vehiculen iniciatives com ‘MyDreams’.

Sobre CaixaBank Payments & Consumer

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat especialitzada del Grup CaixaBank en finançament al consum i mitjans de pagament.

La companyia gestiona un crèdit viu de més de 8.500 milions d'euros i és l'entitat líder en pagament amb targeta amb un parc de 31,2 milions d'unitats comercialitzades, i una quota per facturació en compres del 33,6% i del 37,5% a través dels TPV en els comerços.

CaixaBank Payments & Consumer engloba més de 20 societats relacionades amb el món del consum i del pagament, filials 100% o participades amb socis estrátègics, amb l'objectiu d'accelerar i ampliar les capacitats de l'entitat.

                                                                                                                                               

 

NOTÍCIES RELACIONADES