Nota de premsa

CaixaBank llança la targeta ‘MyCard’ Negocis per al col·lectiu d'autònoms

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Targeta ‘MyCard’ Negocis

• Es tracta d'una nova targeta que combina l'experiència d'usuari de les targetes de dèbit amb els serveis de fraccionament de pagament i finançament de compres característics de les targetes de crèdit.

• La targeta ofereix una sèrie d'avantatges addicionals, com són el Via-T gratuït, descomptes en carburants i una assegurança d'accident gratuït de fins a 300.000 euros.

 

CaixaBank, en col·laboració amb la seva filial de mitjans de pagament CaixaBank Payments & Consumer, llança per al col·lectiu d'autònoms ‘MyCard’ Negocis, una targeta que combina l'experiència d'usuari de les de targetes de dèbit amb els serveis de fraccionament de pagament i finançament de compres característics de les targetes de crèdit. Els titulars de ‘MyCard’ Negocis poden veure en temps real totes les compres realitzades, amb liquidació en compte a partir del segon dia (o amb freqüència setmanal o mensual, si així ho prefereix l'usuari).

Aquesta nova targeta, que ja es pot contractar a través de les oficines de l'entitat i, pròximament, també pels canals digitals, és exclusiva per a autònoms i emprenedors per a un ús professional, un segment en el qual l'entitat financera és líder del mercat amb una quota del 44,98%.

‘MyCard’ Negocis és la versió especialment adaptada pel col·lectiu d'autònoms de la targeta ‘MyCard’ per a clients particulars, llançada al maig del 2021 i que ja està consolidada com un dels productes de mitjans de pagament de referència de CaixaBank, amb més de 6 milions de targetes emeses en el mercat.

Avantatges en pagament de peatges i descomptes en carburant

Com a principal avantatge de ‘MyCard’ Negocis pels clients que vulguin contractar-la, destaquen els avantatges i bonificacions especialment pensades per a professionals autònoms, com són el Via-T pel pagament còmode de peatges amb quota d'alta i manteniment gratuïts si es té domiciliat el pagament d'assegurances socials en CaixaBank. La targeta també dona dret a un 2% de descompte en carburants en estacions de servei del Grupo Repsol (Repsol, Campsa i Petronor). Els autònoms que contractin aquesta targeta rebran una factura mensual amb el detall de les operacions realitzades en les estacions de servei del Grupo Repsol a Espanya i Andorra. D'altra banda, la targeta també inclou una assegurança d'accident gratuït de fins a 300.000 euros.

A més, durant el primer any, la quota de manteniment de ‘MyCard’ Negocis és gratuïta per a les noves contractacions. A partir del segon any, s'està exempt de quota si es fan compres amb ella superiors a 2.000 euros a l'any o si es fracciona alguna compra.

Múltiples opcions de finançament de las compres

‘MyCard’ Negocis permet pagar les compres a terminis a elecció del client, en un període entre 2 i 24 mesos. A més, és la primera targeta emesa per CaixaBank que inclou la possibilitat d'agrupar el pagament de les compres fraccionades. En qualsevol moment, es pot accedir i fraccionar la compra a través de l'aplicació mòbil de CaixaBankNow.

A més, tant des de l'aplicació mòbil com a través de la web de CaixaBank, el client pot visualitzar i solucionar les denegacions directament des dels moviments de la targeta i pot desbloquejar la targeta i finalitzar la compra que havia iniciat i quedat pendent.

La targeta ofereix per defecte la modalitat de pagament a dos dies, cosa que significa que, transcorregudes 48 hores de la confirmació de la compra, el client la veurà carregada en el compte associat. En aquesta modalitat de pagament, si el client consumeix el límit de crèdit disponible, podrà continuar fent compres per valor de fins a 3.000 euros, sempre que disposi de saldo en el compte associat per cobrir tot el que tingui arracada de liquidar.

El client a més podrà descarregar-se la seva targeta en format digital per pagar amb el mòbil. Per a això, és suficient tenir l'aplicació CaixaBankNow disponible tant per a Android com iOs, o afegir la targeta en les plataformes de pagament compatibles amb les targetes de CaixaBank: Apple Pay, Samsung Pay, FitBit Pay i Garmin Pay.

Sobre CaixaBank Payments & Consumer

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat especialitzada del Grup CaixaBank en finançament al consum i mitjans de pagament.

La companyia gestiona un crèdit viu de més de 8.500 milions d'euros i és l'entitat líder en pagament amb targeta amb un parc de 31,2 milions d'unitats comercialitzades i una quota per facturació en compres del 33,6% i del 37,5% a través dels TPV en els comerços.

CaixaBank Payments & Consumer engloba més de 20 societats relacionades amb el món del consum i del pagament, filials 100% o participades amb socis estratègics, amb l'objectiu d'accelerar i ampliar les capacitats de l'entitat.

CaixaBank, el valor de l’especialització  

Gràcies al seu model d'especialització, amb una proposta de valor de productes i serveis adaptada per a cada segment, CaixaBank és una referència pel teixit empresarial, així com per a comerços, negocis, autònoms i emprenedors.

Per donar servei a les empreses que facturen menys de 2 milions d'euros, així com a comerços, negocis i autònoms, l'entitat compta amb CaixaBank Negocis, la divisió que desenvolupa productes i serveis adaptats a les peculiaritats d'aquest segment de clients amb un assessorament pròxim i integral, no sols a través del suport financer, sinó també des de l'acompanyament en la gestió del seu dia a dia.

Actualment, s'ofereix aquest servei personalitzat des de les més de 80 oficines Store Negocis situades per tot el país i a través dels més de 3.000 gestors especialitzats d'aquest segment que treballen en la xarxa d'oficines de l'entitat.

CaixaBank és l'entitat financera de referència en serveis financer al col·lectiu d'autònoms, on compta amb una quota de mercat del 44,98%, amb més de 1,49 milions de clients.

 

NOTÍCIES RELACIONADES