Nota de premsa

CaixaBank llança la seva primera campanya institucional com a banc líder del sector financer espanyol

Sota el lema ‘Ser els primers a l’hora d’estar amb tu’

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Nova campanya institucional de CaixaBank

• L'entitat potencia el seu posicionament com a banc pròxim, compromès amb els seus clients, amb el benestar de les persones i amb el progrés del conjunt de la societat.

• La campanya reforça el discurs de lideratge en base als valors i la missió corporativa del banc per transmetre que CaixaBank i Bankia s'uneixen per, junts, ser els primers a l’hora d’acompanyar a milions de famílies, autònoms, empreses, joves i gent gran.

CaixaBank estrena a partir de demà, 29 de març, la seva primera campanya institucional de publicitat després de la fusió amb Bankia. Sota el lema ‘Ser els primers a l’hora d’estar amb tu’, la campanya destaca la posició de lideratge de CaixaBank en el sector financer espanyol després de la unió amb Bankia, amb un volum d'actius de 623.800 milions d'euros, prop de 20 milions de clients, la primera posició en quota de mercat de tots els productes clau i la xarxa d'oficines més extensa i especialitzada del sector, amb presència en al voltant de 2.200 municipis.

“Per ser els primers a l’hora d’acompanyar milions de famílies. Per ser els primers a l’hora de donar suport a autònoms i empreses, a creure en els joves i estar amb la gent gran. Per ser els primers a l’hora d’estar amb tu. Bankia s’uneix a CaixaBank per, junts, ser els primers a l’hora d’estar amb tu”. Així versa el fil narratiu de la campanya que, a més d'incidir en el posicionament de banc líder, posa en valor la clara orientació al client de CaixaBank, que ofereix un model de banca especialitzada per segments amb una oferta de productes i serveis adaptada a les necessitats de cada perfil de client.

Fidel als seus valors

La campanya posa l’accent en que CaixaBank és un banc diferent, fidel als seus valors i orígens fundacionals amb plena consciència del paper clau que sustenta en la vida de les persones.

Així mateix, la campanya, desenvolupada per Comunica+A, il·lustra les principals fortaleses de CaixaBank: proximitat als clients, un model de banca responsable i un clar compromís amb el benestar de les persones i amb el progrés del conjunt de la societat.

L'entitat, presidida per José Ignacio Goirigolzarri i dirigida per Gonzalo Gortázar, durà a terme aquesta campanya en diferents suports: PLVs (vinils) en oficines, televisió, ràdio, premsa, mitjans digitals i xarxes socials.

 

NOTÍCIES RELACIONADES