Nota de premsa

CaixaBank llança al Marroc el seu servei FXNow, la seva plataforma online per gestionar el mercat de divises en temps real

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Presentació FX Now Marroc

• Amb aquesta nova eina, gratuïta per als clients de CaixaBank, l'entitat es converteix en l'únic banc espanyol que permet fer canvi de divisa de manera en línia i en temps real.

• Des del seu llançament a Espanya a l'octubre de l’any 2020 fins a març de l’any 2022 s'han dut a terme més de 15.000 operacions en FXNow, amb prop de 3.000 milions d'euros transaccionats.

 

CaixaBank, l'entitat financera líder a Espanya, ha llançat al Marroc el seu servei FXNow, la seva plataforma online que permet als clients operar amb divises a temps real de manera àgil, segura i sense intermediaris. Amb FXNow el Marroc, CaixaBank es converteix en l'únic banc espanyol que permet combinar transferències internacionals realitzades a través de la banca electrònica amb la gestió del tipus de canvi de manera online.

Per a la seva arribada al Marroc, la plataforma s'adapta a un nou mercat, amb regulacions i divises diferents, però mantenint els seus principals avantatges: la seva usabilitat, amb una interfície intuïtiva i còmoda; la seva agilitat, que permet executar operacions amb tan sols dos clics; i la seva facilitat en la contractació, que permet la signatura dels documents de manera online.

La plataforma de CaixaBank, s'internacionalitza un any i mig després del seu llançament a Espanya. Des de llavors, en els divuit mesos transcorreguts des d'octubre de l’any 2020 fins a març de l’any 2022, s'han dut a terme més de 15.000 operacions en FXNow per un total de 3.000 milions d'euros transaccionats.

Després del Marroc, CaixaBank preveu portar la plataforma a altres països on l'entitat compta amb sucursals operatives.

FXNow el Marroc s'ha presentat avui a la ciutat de Casablanca davant la comunitat empresarial hispà-marroquí en un acte organitzat per la sucursal de CaixaBank al Marroc i la Cámara Española de comercio, Industria y Navegación de Casablanca.

En la trobada han participat Alberto Carnero Fernández, cònsol general d’Espanya a Casablanca, Juan García Muñoz, president de la Cámara Española de Comercio de Casablanca, Manuel Vicente Rodríguez, conseller econòmic i comercial de l’Ambaixada d'Espanya a Casablanca i Razki Mounir, director responsable de la direcció d’operacions de divises i de canvis del Banc Central Marroquí. Per part de CaixaBank, Carlos de Parias Halcón, director de Banca Internacional de CaixaBank, María Camarasa Arroyo, directora de FX Sales de CaixaBank i Ignacio Pino de la Chica, country manager de CaixaBank al Marroc han estat els encarregats de presentar la nova plataforma acompanyats del testimoniatge de diferents clients que han pogut participar en la prova pilot de FXNow el Marroc.

Una solució innovadora al Marroc

La plataforma FXNow, gratuïta per als clients de CaixaBank i innovadora en el sector bancari marroquí, permet triar fàcilment quines divises es volen comprar i vendre i executar la transacció de manera ràpida i virtual. A més, FXNow ofereix la possibilitat de consultar les diferents operacions realitzades fins el moment i visualitzar-les en múltiples gràfics que detallen l'evolució de la divisa. Els usuaris podran configurar la plataforma a la seva mesura, decidint quins serveis i continguts visualitzar segons les seves preferències.

D'altra banda, la plataforma compta amb eines avançades d'anàlisi tècnica, que permet determinar el millor moment per dur a terme una transacció, així com amb una secció de notícies en la qual es recull la informació més rellevant sobre l'actualitat dels mercats.

FXNow compta a més amb un equip especialitzat de suport per gestionar qualsevol consulta que es pugui generar durant el seu ús, la qual cosa garanteix un acompanyament complet al client.

CaixaBank al Marroc

CaixaBank té llicència bancària al Marroc des de l’any 2009, on compta amb tres oficines -Casablanca, Tànger i Agadir-. Des d'allà, ofereix serveis de comerç exterior, banca d'empreses i banca corporativa tant a empreses espanyoles ja assentades al país o amb perspectives d'entrar en el mercat marroquí, com a grans empreses marroquines i multinacionals.

L'entitat s'ha convertit en banc de referència per a les empreses espanyoles amb presència al Marroc. Al voltant del 60% de les 800 empreses espanyoles que operen al país (segons dades del ICEX) són clients de la sucursal de CaixaBank.

Presència internacional de CaixaBank 

La presència internacional de CaixaBank es canalitza a través de la seva xarxa de Banca Internacional de sucursals i oficines de representació repartides per tot el món i d'acords de cooperació amb bancs internacionals de primer nivell. L'entitat financera és, a més, propietària del portuguès Banc BPI, la quarta major entitat financera del país en termes d'actius.

La xarxa internacional de CaixaBank ofereix suport als clients empresa de l'entitat que operen en l'exterior, així com a corporacions locals a través de cobertura mundial amb més de 180 professionals, prop de 30 punts de presència internacional i acords amb més de 1.660 bancs corresponsals.

La Banca Internacional de CaixaBank és l’única xarxa internacional de banca a Espanya certificada per AENOR. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES