Nota de premsa

CaixaBank instal·la a l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat un caixer dedicat en exclusiva a gestions municipals

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Sergio Fernández Mesa, tinent d'alcalde d'Economia i Governança de Cornellà de Llobregat, y Maria Alsina, directora territorial de CaixaBank a Barcelona

· El terminal permet realitzar pagaments d'mpostos, multes i permisos, així com reservar l'ús d'espais, en un horari ampliat.

· Per a la corporació municipal, el dispositiu té l'vantatge de facilitar la gestió de la tresoreria i reduir la manipulació d'efectiu.

· L'Ajuntament ha personalitzat la imatge i els serveis que ofereix el caixer per adaptar-lo a les seves necessitats operatives.

 

CaixaBank ha instal·lat a l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat un caixer que està dedicat en exclusiva a la realització de tràmits i gestions municipals. A través del dispositiu, els ciutadans de Cornellà de Llobregat podran realitzar, amb targeta o efectiu, el pagament d'impostos locals, multes o taxes de grues. Així mateix, podran reservar espais en poliesportius, teatres i museus. L'horari d'utilització del terminal serà de 7:30 a 19 hores.

La utilització del terminal és oberta a tots els habitants de la població, independentment de l'entitat financera de la qual aquests siguin clients. El hardware i el software del caixer estan dissenyats perquè la seva utilització sigui accessible a qualsevol persona i la interfície resulti fàcil i intuïtiva per dur a terme amb èxit les diferents gestions.

Per a l'Ajuntament, l'ús del caixer per a tràmits ciutadans també té avantatges, ja que els permet gestionar amb major facilitat la tresoreria i disminuir la manipulació d'efectiu en les seves instal·lacions. A més, la corporació municipal pot gestionar el terminal en remot i monitorar les operacions per obtenir informes, tancaments i estadístiques d'ús. Tant la imatge del caixer com els serveis que ofereix al ciutadà estan totalment adaptats a les necessitats de l'Ajuntament de la població.
Maria Alsina, directora territorial de CaixaBank a Barcelona, ha destacat que aquest nou ús de la tecnologia de caixers adaptada a ajuntaments i institucions permet reforçar el suport als clients de banca institucional, al mateix temps que posa al servei de la població en general l'experiència de l'entitat en el disseny de tecnologia accessible: “CaixaBank ofereix solucions i serveis especialitzats que s'adapten a les necessitats del conjunt de la societat, amb un compromís com a referents en innovació per continuar impulsant la tecnologia al servei dels clients i, alhora, reforçar el model de banca socialment responsable, potenciant les iniciatives inclusives, socials i sostenibles”.


CaixaBank: la xarxa de caixers més extensa i innovadora

CaixaBank ha aplicat a aquest caixer per a ús ciutadà tot el seu coneixement en accessibilitat i disseny, plasmat en la seva pròpia xarxa de terminals, la més extensa d'Espanya, amb més de 9.000 caixers, i també la més innovadora, amb prestacions i serveis únics a nivell internacional.

Els caixers de CaixaBank compten amb serveis pioners, com un disseny amb doble pantalla, tecnologia contactless per operar sense haver d'inserir físicament la targeta o unitat de reconeixement de bitllets d'última generació que fa possible la liquidació automàtica de l'import en compte i l'ingrés directe de xecs. A més, CaixaBank s'ha convertit en la primera entitat financera del món a oferir als seus clients la possibilitat de realitzar reintegraments en els seus caixers automàtics mitjançant reconeixement facial i sense haver d'introduir el seu PIN.

D'altra banda, CaixaBank és referència internacional pels seus esforços en accessibilitat. L'entitat ha desenvolupat, amb finançament de la Comissió Europea, una eina per ajudar a superar les barreres d'accessibilitat que permet, entre altres avanços, utilitzar menús guiats per veu o ajudes en llengua de signes.

 

NOTÍCIES RELACIONADES