Nota de premsa

CaixaBank inicia la unificació de la marca a la xarxa d'oficines

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Treballs en una oficina de Madrid

• El procés es desenvoluparà de manera progressiva durant 9 setmanes fins assolir el conjunt de la xarxa a tot Espanya.

• Durant la setmana passada, es va realitzar l'adaptació de la imatge en els edificis corporatius de Bankia.

L'entitat combinada, presidida per José Ignacio Goirigolzarri i dirigida per Gonzalo Gortázar, té 623.800 milions d'euros en actius totals a Espanya, un volum que la converteix en el banc de major dimensió del mercat domèstic, amb una posició rellevant a nivell europeu. El nou grup reforça el seu lideratge en banca retail a Espanya, amb prop de 20 milions de clients i la primera posició en la quota de mercat de tots els productes clau: dipòsits (24%), crèdits (26%) i estalvi a llarg termini (29%), que inclou les assegurances d'estalvi, els fons d'inversió i els plans de pensions. L'entitat assoleix una presència geogràfica equilibrada i diversificada, amb la xarxa d'oficines més extensa i especialitzada del sector, així com la voluntat de mantenir la proximitat al territori i la inclusió financera que CaixaBank i Bankia sempre han demostrat. L'entitat combinada té presència en al voltant de 2.200 municipis, i en 299 és l'única entitat amb representació. La capil·laritat de la xarxa juntament amb les capacitats digitals – amb 10 milions de clients digitals a Espanya – permetran seguir millorant l'experiència del client.

CaixaBank ha iniciat avui el procés de substitució de la marca Bankia a les oficines retail. Els treballs suposen el canvi de la retolació interior i exterior de tota la xarxa, així com la personalització de la imatge dels caixers. Es tracta d'un procés que es desenvoluparà de manera progressiva i que està previst que es completi en 9 setmanes.

En les comunitats autònomes on avui dilluns és festiu, com Catalunya, l'actuació a les oficines retail començarà a partir de demà dimarts, dia 6.

Durant la setmana passada, una vegada conclosa la fusió legal, es va realitzar l'adaptació de la imatge de marca en els edificis corporatius, entre els quals s'inclouen la seu operativa de Madrid i l'antiga seu social de Bankia,ubicada a València, entre altres.

Líder destacat del sistema financer espanyol

L'entitat combinada, presidida per José Ignacio Goirigolzarri i dirigida per Gonzalo Gortázar, té 623.800 milions d'euros en actius totals a Espanya, un volum que la converteix en el banc de major dimensió del mercat domèstic, amb una posició rellevant a nivell europeu.

El nou grup reforça el seu lideratge en banca retail a Espanya, amb prop de 20 milions de clients i la primera posició en la quota de mercat de tots els productes clau: dipòsits (24%), crèdits (26%) i estalvi a llarg termini (29%), que inclou les assegurances d'estalvi, els fons d'inversió i els plans de pensions.

L'entitat assoleix una presència geogràfica equilibrada i diversificada, amb la xarxa d'oficines més extensa i especialitzada del sector, així com la voluntat de mantenir la proximitat al territori i la inclusió financera que CaixaBank i Bankia sempre han demostrat. L'entitat combinada té presència en al voltant de 2.200 municipis, i en 350 és l'única entitat amb representació. (1)

La capil·laritat de la xarxa juntament amb les capacitats digitals – amb 10 milions de clients digitals a Espanya – permetran seguir millorant l'experiència del client.

 

 

Nota (1): Xifra obtinguda un cop integrada la xarxa de Bankia

 

>>> DESCÀRREGA IMATGES PER TV

 
 
 

NOTÍCIES RELACIONADES