Nota de premsa

CaixaBank inaugura la nova oficina del carrer Sant Joan de l’Ametlla de Mar

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Inauguració de la nova oficina de l’Ametlla de Mar.

• Aquest punt d’atenció, més àmpli, accessible i dotat de les últimes tecnologies, permetrà oferir un millor servei als clients de l’entitat.

• La primera tinent d’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jani Brull, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, han assistit a l’acte d’inauguració.

CaixaBank ha inaugurat la nova oficina de l’Ametlla de Mar, ubicada al carrer Sant Joan, 44. L’acte ha estat presidit per la primera tinent d’alcalde, Jani Brull i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana. També hi ha estat present el vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, Ivan García. A la inauguració, que va tenir lloc ahir, hi van assistir més de 80 clients.

La nova oficina multiplica l’espai i potencia la proximitat amb l’objectiu de millorar la transparència en la relació entre el client i l’empleat. Es tracta d’una oficina més àmplia, còmoda i accessible, amb una plantilla ampliada que incorpora especialistes en els diversos segments de negoci, que inclou els darrers avenços tecnològics i que ofereix als clients un millor servei i una millor experiència.

Durant l’acte, la primera tinent d’alcalde, Jani Brull, ha agraït a CaixaBank que hagi apostat per l’Ametlla de Mar per acollir una oficina que té per objectiu oferir el millor servei als clients de la ciutat. Jaume Masana, per la seva banda, ha destacat que “des de CaixaBank apostem, a través de la nostra xarxa d’oficines, per reforçar el vincle i la proximitat amb els nostres clients”.

La nova oficina de l’Ametlla de Mar va obrir portes el passat 11 de juliol. Disposa d’una una superfície aproximada de 350 m2. Compta amb 9 empleats i gestiona més de 5.000 clients. L’oficina disposa de tres caixers automàtics que incorporen les últimes tecnologies disponibles, com la lectura contactless de targetes, mòbils i dispositius wearable compatibles, el reconeixement automàtic de bitllets o l’ús d’unitats recicladores de bitllets.

Una àmplia xarxa comercial al servei dels clients

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i més de 5.000 oficines, la major xarxa comercial de la península. Al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre, l'entitat compta amb 136 oficines.

CaixaBank ha estat escollit Millor Banc a Espanya 2019, Millor Banca Responsable a Europa Occidental 2019 i Millor Transformació Bancària a Europa Occidental 2019 per la revista britànica Euromoney. Els tres premis suposen un reconeixement a la transformació del banc d'aquests últims anys fins a convertir-se en l'entitat líder en banca de particulars i en banca digital a Espanya i Portugal, i en un referent a Europa en banca socialment responsable.

CaixaBank, referent en banca socialment responsable

CaixaBank és una entitat amb una vocació profundament social. Fruit de l'herència que ha rebut, l'entitat manté una actitud de servei a la societat i als clients. Per això té un compromís amb la inclusió financera i és l'única entitat present a Espanya en el 100% de les poblacions de més de 10.000 habitants i el 94% de les de més de 5.000 habitants.

CaixaBank destaca per la seva actuació responsable, i així li ho reconeixen els principals organismes internacionals. L'índex de sostenibilitat mundial Dow Jones Sustainability Index la situa entre els setze millors bancs mundials i entre els quatre millors d'europeus en termes de responsabilitat corporativa. L'organització internacional CDP, per part seva, la inclou com a empresa líder contra el canvi climàtic.

 

NOTÍCIES RELACIONADES